Ahojte práve som si kúpila šaty na svadbu celé akoby posypané drobnými trblietkami. A až doma som si všimla ako oapdavaju a sú všade. Mal niekto skúsenosť či sa to praním napraví ak mal také šaty. Lebo takto na svadbu ísť nemôžem pokaziť hosťom a hlavne mladomanželom ich oblečenie.
@mayka12 moja skusenost...budu opadavat aj tak a kazdy kto bude s Tebou tancovat to bude mat na sebe...neviem, kolko ich tam mas, fotku si nedala...mozno ale len mozno sa to opadavanie trosku tym pranim zmierni...
@sardinka32 celé sú také
U nás majú zakázané kupovať také oblečenie, hoci len malá hviezdička s tými trblietkami a nosia do prvého prania. Tie trblietky som mala všade, vo vlasoch, na nohách, v jedle, na každom kúsku oblečenia, aj muž sa celý leskol. Ja by som vrátila a kúpila niečo iné.
No mne tam nechýbajú keby sa po praní stratili len nemám istotu či odpadajú...a mala si tiež tento typ šiat?
@mayka12 to je vela trblietok... ak stihas, radsej vrat a kup ine... budes mat pokoj... takto si tu svadbu neuzijes, budes z toho nervozna... este som kdesi citala, ze sa to pokusali zeny odstranovat tymi valcekmi lepivymi na oblecenie... skus kupit a prejst s tym po tych satach, kolko toho sa nalepi a kolko ostane... podobne to dopadne aj po prani
Budes ako vianocna dekoracia 😁😳radsej to vrat a kup ine.
Lak na vlasy nepomôže?
No neviem asi vyslovene prať by som sa bála. Keď tak niekde do čistiarne nech ti to skúsia profesionálne poriešiť 🙂
mne sa ta latka paci 🙂 ale teda vytriast ich asi nestaci aby to vsetko co ma opadalo ci?
Vrat to, preboha... to co su za saty... podla mna nejake jednorazove na fotenie
dcéra si vydupala tričko s nápisom ktorý bol trblietavy, tak som nadávala, aj po troch mesiacoch nosenia a prania z toho padalo. Neopadne to nikdy tak, aby z toho furt nepadlo čosi.