Šaty s trblietkami na svadbu

mayka12
21. apr 2022

Ahojte práve som si kúpila šaty na svadbu celé akoby posypané drobnými trblietkami. A až doma som si všimla ako oapdavaju a sú všade. Mal niekto skúsenosť či sa to praním napraví ak mal také šaty. Lebo takto na svadbu ísť nemôžem pokaziť hosťom a hlavne mladomanželom ich oblečenie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mayka12
autor
21. apr 2022

@viestta tak ak by odpadávali trochu to sa dá ale odpadávajú veľmi. Keď ich operiem už ich nemôžem vrátiť. Tak neviem čo mám robiť. Páčia sa mi a nie je jednoduché si kúpiť pre mňa šaty čo sa postavy tyka

sardinka32
21. apr 2022

@mayka12 moja skusenost...budu opadavat aj tak a kazdy kto bude s Tebou tancovat to bude mat na sebe...neviem, kolko ich tam mas, fotku si nedala...mozno ale len mozno sa to opadavanie trosku tym pranim zmierni...

mayka12
autor
21. apr 2022

@sardinka32 celé sú také

tosomja
21. apr 2022

U nás majú zakázané kupovať také oblečenie, hoci len malá hviezdička s tými trblietkami a nosia do prvého prania. Tie trblietky som mala všade, vo vlasoch, na nohách, v jedle, na každom kúsku oblečenia, aj muž sa celý leskol. Ja by som vrátila a kúpila niečo iné.

mayka12
autor
21. apr 2022

No mne tam nechýbajú keby sa po praní stratili len nemám istotu či odpadajú...a mala si tiež tento typ šiat?

beronsche
21. apr 2022

@mayka12 uplne vsetky ti neodpadnu ani po vyprati. Ja by som vratila, tie trblietky budes mat vsade...

sardinka32
21. apr 2022

@mayka12 to je vela trblietok... ak stihas, radsej vrat a kup ine... budes mat pokoj... takto si tu svadbu neuzijes, budes z toho nervozna... este som kdesi citala, ze sa to pokusali zeny odstranovat tymi valcekmi lepivymi na oblecenie... skus kupit a prejst s tym po tych satach, kolko toho sa nalepi a kolko ostane... podobne to dopadne aj po prani

miadi
22. apr 2022

Budes ako vianocna dekoracia 😁😳radsej to vrat a kup ine.

travelllerka
22. apr 2022

Lak na vlasy nepomôže?

humajnicek
22. apr 2022

No neviem asi vyslovene prať by som sa bála. Keď tak niekde do čistiarne nech ti to skúsia profesionálne poriešiť 🙂

renirv
22. apr 2022

mne sa ta latka paci 🙂 ale teda vytriast ich asi nestaci aby to vsetko co ma opadalo ci?

basska_b
22. apr 2022

Vrat to, preboha... to co su za saty... podla mna nejake jednorazove na fotenie

tosomja
22. apr 2022

dcéra si vydupala tričko s nápisom ktorý bol trblietavy, tak som nadávala, aj po troch mesiacoch nosenia a prania z toho padalo. Neopadne to nikdy tak, aby z toho furt nepadlo čosi.

mayka12
autor
22. apr 2022

@miadi ta fotka je robená zblízka tie trblietky sú len ako taký prach a ja neriešim vizuálnu stránku...po tej sa rpaveze každému páčili ale praktickú aby som s nimi nenarobila neporiadok

mayka12
autor
22. apr 2022

@tosomja tiež si myslím idem vymeniť za ine

miadi
22. apr 2022

@mayka12 Asi si mà nepochopila 🤣Ja mam take vianocne dekoracie su pekne ale ked sa ich dofknes trblietky su vsade.

mayka12
autor
22. apr 2022

@miadi 😉 chápem. No už som ich vymenila