Ahojte, idem ako host na svadbu a až teraz mi napadlo, či saty, ktoré som si vybrala sú vôbec vhodne -kvetovane na bielom podklade. Viem, že biele nie sú vhodne, ale aj tu je biela 🙈
@domi27domi ja som mala podobne a aj mám podobne druhé a idem na svadbu
Kvetovane nie su biele, vobec to vadit nebude.
su vhodne samozrejme, iba cisto biela je tabu
Veď toto nie sú biele, či zle vidím?
@pribinak No tie kvietky sú na bielom podklade
@domi27domi však sú, ale bielo modré šaty a biele šaty je dosť rozdiel
@pribinak Tak dúfam😅Vždy som chodila v jednofarebných (modré, ružové, fialove) a takéto mám prvýkrát, tak ma chytila panika, či je to ok.😊
@domi27domi sú pekne a myslím že aj vhodne
Biele nie sú vhodné, aby si ťa nepomýlili s nevestou, pri týchto šatách to určite nehrozí.
S kľudom.
Ja neviem,čoho sa tie nevesty večne boja.
Veď na svadbe je iba jedna nevesta a nikto ju tromfnúť predsa nemôže.
A keď raz budú na tej svadbe krajšie ženy ako je ona,tak čo majú tie ženy urobiť?ísť kvôli neveste na plastiku,či radšej neprísť na svadbu?aby ju nezatienili?
Viem,že je istý bontón,biela,atď.
Ale už nepreháňajme. Človek už aby sa vobec bál prisť na svadbu.
Toto určite nie sú biele šaty, v ktorých by si ťa niekto pomýlil s nevestou. Úplne pokojne si ich daj.
Môžu byť, nie sú biele
Toto nie su biele saty.
Sú nádherné!👏
@domi27domi neries podklad su jednoducho farebne, keby su cisto biele nepoviem a su pekne
Su pekne a vhodne nenosia sa biele bezove
@domi27domi BIELE šaty vadia, toto nie sú biele šaty, ale kvetované, nech majú podklad akejkoľvek farby. Inak mne sa na svadbu nehodia. Skôr niekde na dovolenku ku moru. Trošku decentnosti by to chcelo. Idete na serióznu udalosť, nie na plážovú párty. Ale pre mňa za mňa si oblečte čo chcete. Zaujímavejšia ako nevesta i tak nebudete. 😉
@domi27domi určite nie sú biele a krásne ti sadnú🙂
Veľmi pekne šaty 🙂
@domi27domi toto určite neveste nebude vadiť ,na mojej svadbe mala švagriná krémové saty ako aj ja Nevesta ..dozvedela som sa to pred svadbou ,mala som brutal nervy…ale v samotný deň som to vôbec neriešila nakoľko to bol nás deň
@domi27domi sú nádherné sama by som si ich vzala
@simca06022011 podla toho, ake ma nevesta saty. My sme boli na svadbe, kde mala nevesta tmavomodre a jedna baba, co bola host, mala maslove dlhe, jednoduche 😅
@asia83 neviem, no, my sme boli od roku 2017-2019 na viacerych svadbach a kvetovane boli top, mala ich skoro kazda zena, ale je pravda, ze to boli take komorne svadby, menej hosti, v horucom lete, vela casu sa stravilo aj na terasach hotelov vonku. Ine je, ak je svadba na jar, jesen, v zime.
Ale mam sesternicu a jej muz niekde vycital, ze na svadbu sa kvetovane nehodia, nakoniec jeho mama mala kvetovane ako svadobna mama a prezil to... 🤣. Svojej zene potom "neodobril" na inu svadbu kvetovane, mala pastelovo modre puzdrovky, take decentne, ako Ty myslis asi. Pekne, ale trochu nuda. Ja som mala na jednej z tychto svadieb tiez takyto styl, len broskynovo ruzove, jemne, zakarovy vzor, boli site na zakazku. Potom uz som sla na to prakticky, kupila som si letne lahke kvetovane saty, nebolo v nich horuco a daju sa vyuzit aj inokedy na nejaku oslavu, alebo len tak.
Ja osobne milujem kvety a tieto saty su za mna paradne, byt tak vyssia, tak si ich kludne obleciem...😉
@asia83 Kupovala som ich v obchode, kde majú iba spoločenské šaty. Väčšina šiat v bežných obchodoch je z lacných materiálov, sú zošité kadejako, trčia nitky, tieto aspoň krásne držia tvar, neboli ani najlacnejšie, ale je možné, že na fotke pôsobia skôr ako letné. 🙂 Možno ich raz vytiahnem aj na dovolenke, keď budú trošku ,,zničené", bežne totiž nosím lacnejšie šaty. :D
@domi27domi sú nádherné a vhodné 🙂 kľudne si ich daj. Švagriná na moju svadbu prišla v bielych, mala síce jednoduché dlhé šaty, ale celé úplne biele. Spravila to naschvál si myslím, nuž aj také sú...
@domi27domi ahoj, sú krásne a určite sú aj vhodne. Prosím kde si ich kúpila? Sú fakt naaadherne
@asia83 môžeš dať foto, aké šaty sú podľa teba decentnejšie a vhodnejšie na svadbu? Lebo mne sa tieto šaty teda na dovolenku k moru vôbec nehodia a určite nie na plážovú párty :D veď je jasne vidieť, že sú to spoločenské šaty.. ty nosíš spoločenské saténové šaty na pláž?? :D
Všetky moje družičky mali podobné kvetované šaty na bielom podklade a mne ako neveste ani nenapadlo, že by to nemalo byť vhodné. Ale paradoxne sa mi raz stalo, že som bola na svadbe v krátkych svetlomodrých šatách, podotýkam, že na prvý pohľad bolo vidno, že sú modré, a potom som sa dozvedela, že nevestinej sestre sa zdali nevhodné, lebo vraj boli príliš svetlé 😂