Ahojte, keď sa idem 2x vydávať a už len pri dvoch svedkoch na mestskom úrade - bude blbé mať farebné šaty? Rozmýšľala som nad nejakou svetlou farbou, žeby som ich možno ešte časom využila (je možné, že tento rok pôjdeme na svadbu neteri). Dole sú jedny z tých, čo sa mi páčia 🙂
Určite môžeš.
pekné...
@luckajozko21 nezatieni ak si k tymto satam da zavoj alebo nieco do vlasov typicke pre nevestu. Na druhej strane treba povedat svedkyni, ze nech si nedava spolocenske dlhe saty v tejto farbe a malo by to byt v poriadku.
@luckajozko21 ešte netušíme, kto nám pôjde za svedkov 😉 keďže sa ideme brať naozaj tak kvázi v tajnosti a z jeho aj mojej rodiny to vie dokopy pár ľudí čo zrátam na jednej ruke.
sú pekné, rýchlo kúp, kým ich nevypredajú
Saty su pekne a urcite vhodne aj na uradny sobas.
Pekne, ako tu niekto pise, kludne si daj nieco do vlasov. Zavoj by bol divny. Ale zive kvety vo vlasoch, ladiace s kyticou... v pohode. Aj kratsie saty by boli fajn. A palec hore za maly obrad. Ja by som brala vsetkymi desiatimi.
Obleč si to, čo vyhovuje tebe a manželovi, nie ženám na koni. Kamoška mala tmavomodry šato - kostým, a super. Tieto sú krásne a ak máš na ne zálusk a postavu, cena ok, ber 20
Na druhú svadbu sa aj tak väčšinou nenosia už biele šaty. Tieto sú veľmi pekné a určite vhodné. 👍
Nebude!!!!
Sú pekné 👍 obleč si, čo sa ti páči, je to tvoja svadba. Ja som mala čierne, lebo mne sa páčia také a bolo mi jedno čo si kto myslí 🙂
Ahoj, podla mna uplne v pohode, su jemne a elegantne. Ja osobne by som sa ale porozpravala o tomto zamere so svedkynou. Vies, aby nahodou ona nezvolila nieco podobne, alebo nieco co by ta zatienilo. Mohlo by to vyzerat divne na fotkach a predpokladam, ze na tento den chces mat peknu spomienku 🙂