Šaty na svadbu ako hosť

15. jún 2022

Ahojte baby ak máte čas a náladu poradte prosím šaty na svadbu ako hosť 😊 Priateľová sesternica .
Mám okolo 160 cm a 60kg . Svetlohnedé vlasy, modré oči a svetlú pokožku 😊 Niečo kde nieje veľký výstrih lebo to nie je moja prednosť 😁 Bude to v lete.
Stačí len, že na aký štýl by ste išli vy na mojom mieste.

zuzanaokasova
15. jún 2022

Ja meriam 156cm/59kg minulý rok som mala na letnej svadbe tie kvetované, v sobotu sme boli na svadbe (petrolejovo modré)

zuzanaokasova
15. jún 2022
pukina
15. jún 2022

tak ono zalezi aj aka je to svadba, inak sa oblecies na tradicnu svadbu a inak na nejaku neformalnu zahradnu party 😊

nikaeli
15. jún 2022

o týždeň idem v týchto 🙃

autor
15. jún 2022

Problém je, že ešte ich nepoznám a neviem približne načo sa pripraviť. V kultrúrnom dome to bude, zatiaľ som si “vyhliadla” niečo takéto. Neviem či sú vhodné. Nechcem byť ani stredobodom ale zase nech si nemyslia, že som prišla na posedenie pri káve (vzhľadom na šaty) 😄

pukina
15. jún 2022

tie druhe su na taku tradicnu svadbu asi lepsie, ale urcite nie take vyrazne biele topanky k nim ako ma ta modelka 😀 skor nejake jemne zlate sandalky na opatku by k tomu boli fajn

zuzanaokasova
15. jún 2022

Za mňa tiež tie druhé

elizabet173
15. jún 2022

tie druhé

joesvk
15. jún 2022

Na letnú svadbu kľudne aj tie prvé. Obidve sú pekné.

martinka13
15. jún 2022

Tie druhe.

sorayaardente
15. jún 2022

Myslím, že to je v dnešnej dobe jedno, tie letné svadby sú všeobecne neformálnejsie. Ja idem teraz na jednu a beriem obyčajné letné šaty, lebo je teplo a už sa nepozerá tak noblesu pri svadbách ako kedysi 😉

1234321
15. jún 2022

Autorka vieš pridať fotku postavy?

janewithane
15. jún 2022

Druhé sú taka klasika, mne sa páčia aj prvé len sa mi zdajú trocha krátke..

bu1bu
15. jún 2022

@zuzanaokasova oh, tie petrolejove vyzerajú úžasne, smiem vedieť odkiaľ? Hneď by som brala…

abbey1
15. jún 2022

Tie prvé kvietkové určite nie.

autor
15. jún 2022

Našla som doma tak brutal šaty👌🏼 len ich ťažko zapnem,..krajčírka by mi ich vedela zväčšiť resp. majú na jednom mieste malú dierku, tú pekne to zašiť? A cca za aký čas by to stihla?

telusikk
16. jún 2022

Tie sú krááásne, podľa fotiek 🙂 Tiež by som v nich asi išla na svadbu, teda myslím tie druhé 🙂

jaskolka
16. jún 2022

Druhé určite. Sú vhodné aj na horúce leto,nie sú nijako prehnane okazale, takže aj keby to bola taka free svadba, aj klasická.

stanulienkat
16. jún 2022

Tie druhe. Prve skor na zmrzku,alebo do mesta.

zuzanaokasova
16. jún 2022

@bu1bu ďakujem tu na bazáre som kúpila oboje 🙈 krásne sedia na postave...