Ahojte baby ak máte čas a náladu poradte prosím šaty na svadbu ako hosť 😊 Priateľová sesternica .
Mám okolo 160 cm a 60kg . Svetlohnedé vlasy, modré oči a svetlú pokožku 😊 Niečo kde nieje veľký výstrih lebo to nie je moja prednosť 😁 Bude to v lete.
Stačí len, že na aký štýl by ste išli vy na mojom mieste.
tak ono zalezi aj aka je to svadba, inak sa oblecies na tradicnu svadbu a inak na nejaku neformalnu zahradnu party 😊
tie druhe su na taku tradicnu svadbu asi lepsie, ale urcite nie take vyrazne biele topanky k nim ako ma ta modelka 😀 skor nejake jemne zlate sandalky na opatku by k tomu boli fajn
Za mňa tiež tie druhé
tie druhé
Na letnú svadbu kľudne aj tie prvé. Obidve sú pekné.
Tie druhe.
Myslím, že to je v dnešnej dobe jedno, tie letné svadby sú všeobecne neformálnejsie. Ja idem teraz na jednu a beriem obyčajné letné šaty, lebo je teplo a už sa nepozerá tak noblesu pri svadbách ako kedysi 😉
Autorka vieš pridať fotku postavy?
Druhé sú taka klasika, mne sa páčia aj prvé len sa mi zdajú trocha krátke..
@zuzanaokasova oh, tie petrolejove vyzerajú úžasne, smiem vedieť odkiaľ? Hneď by som brala…
Tie prvé kvietkové určite nie.
Našla som doma tak brutal šaty👌🏼 len ich ťažko zapnem,..krajčírka by mi ich vedela zväčšiť resp. majú na jednom mieste malú dierku, tú pekne to zašiť? A cca za aký čas by to stihla?
Tie sú krááásne, podľa fotiek 🙂 Tiež by som v nich asi išla na svadbu, teda myslím tie druhé 🙂
Druhé určite. Sú vhodné aj na horúce leto,nie sú nijako prehnane okazale, takže aj keby to bola taka free svadba, aj klasická.
Tie druhe. Prve skor na zmrzku,alebo do mesta.
@bu1bu ďakujem tu na bazáre som kúpila oboje 🙈 krásne sedia na postave...
Ja meriam 156cm/59kg minulý rok som mala na letnej svadbe tie kvetované, v sobotu sme boli na svadbe (petrolejovo modré)