Babyyy , prosim , su tieto šaty vhodne na svadbu v septembri ? Mne sa velmi páčia , ale mam pocit že na spodu ma dosť rozšíruju 😔 to samozrejme že nechcem , nakoľko mám stehna a boky dosť široke ...kratke šaty tiež nie , mam hrube lytka a nechcem na ne upozorňovať 😔 su vhodne ??
Och,ospravedlnujem sa za priamost,ale mne sa vobec nepacia.Ani ostrost tej farby v kombinacii s tym nelubivym strihom a opasok...nuz naozaj nie.
Skladana sukna rozsiruje kazdu. Za mna nie, prepac.
Plisovana sukňa nie je pre plnoštíhle ani plnšie postavy, pretože opticky pridáva kg a tvoje lytka v nej "naberú objem”. Hľadaj ďalej, nájdeš krajšie šaty😉.
Ani mne sa nepáčia, Určite nájdeš omnoho krajšie 🙂
Ani mne sa nepacia. Taka kolotocarina.
Tak im dávam zbohom 🫤 ani ja sama som si nebola nimi istá.
Ďakujem baby 💕💕
si velmi pekna
vieš čo ono to môže úplne inak vypadať, keby si dáš vyššie topánky na opatku, účes a make up
S celkovym lookom to moze vyzerat ok, takto to vidime odfotene este aj zo zleho uhla, v slapkach, bez ucesu.... este by som ich nezavrhovala uplne, ale nechala ako plan B, ak nezozenies nieco lepsie
Nepáčia sa mi na Tebe. Iný strih šiat. Ja tiež nie som stihla a najviac mi pristane rovny strih. Isto nie áčkový, to mi ešte viac deformuje postavu.
Mne sa páčia. Aj ako na tebe vyzerajú.
Ja sa neviem sústrediť kvôli slapkam a nohaviciam. Ale čo ja viem, asi nie
mne neprídu vhodné na svadbu - málo slávnostné...
ostrá farba, strih šiat nelichotí tvojej postave, - skús hľadať ďálej
Nevhodne na svadbu, putaju pozornost. Zvol jennejsi odtien
Ani mne sa nepáčia.
Mne sa nezda, ze by ta nejako extra rozsirovali, skor ma uputal dekolt ze prsia ti tahaju latku a akosi to tam cele nesedi.
prepáč, postavu ti nejako extra nekazia, ale sú také nejaké... ako kúpené pred 30 rokmi u Vietnamca na trhu... radšej hľadaj ďalej
Niesú vôbec zlé, len je to zlá foto a niektoré detaily kazia dojem.
ja mam podobne plisovane ziarivo ruzove saty a strasne ma rozsiruju, chcem ich predat.. a to som stihla.. takze radsej si vyber ine ;)
Mne sa páčia, no dosť kazia dojem šľapky a nohavice.