Dobry den, prosim poradite? Neviem sa rozhodnut.
PS:prsia nemam ani zdaleka ako modelka, cize ten dekolt bude u mna decentny 😂
PS2: citala som viackrat na koni, ze cervena na svadbu nie. Neviem vsak preco
Dakujem
Cervena je agresivna a prilis pritahuje pozornost, tak myslim ze len cisto z toho dovodu sa na svadbu neodporuca, ked akoze nemas na seba putat viac pozornosti ako nevesta. Ale neviem, ci na to niekto dba 😄
K satam - pekne su vsetky 😃
@martinka13 dakujem
@vanilkovazmrzka aj som si myslela, ze to bude tym 🙂 ale nevesta je tak krasna zena, ze kebyze pridem aj hola, tak vsetky oci budu na nej 🤣
Neviem sa ani ja rozhodnut 🙄
Pri redovom tanci sa nevesta prezlieka do červeného, takže preto.
😂👍
za mna 1 alebo 2, na tych tretich sa mi zda trochu vela volanov a cipky v tej hornej casti (aspon sa mi to zda ako cipka), 4 tiez pekne ale na leto mi nejak prirodzene cierna a take tmave farby nepasuju 🙂
@sara288 uf to oni asi mat nebudu… a teda ja osobne som to ani nikde este nevidela… ale dakujem za vysvetlenie. Zas som o nieco mudrejsia
@vanilkovazmrzka dakujem. Vezmem tie dve prve a uvidim ktore sadnu lepsie
Tiež sa mi ináč najviac páčia tie prvé 🙂 elegantná, krásna farba, teraz veľmi moderná.
@sara288 dakujem 🙂
Mne sa páčia tie tretie. Veď sa opýtaj nevesty, či jej to nebude vadiť. Moja svokra napr mala na našej svadbe červené šaty
@lenuska9999 ano aj tak s nimi budeme volat kvoli ubytku, tak to asi zistim, nech nevyrobim nejake fó pá
@jj298 tak ja nechcem dlhu robu 🤷♀️
ako vyzeras
@hladamematku blondina, vyska cca 156 cm… co ja viem, tak normalne 😂
Tak ja som mala červené šaty na bratovej svadbe. A švagriná chcela všetky družičky v jednej farbe, bola to červena 🙂 ja som iné asi ani nemala , a vzdy nas bolo viac :D
@jj298 no realne ja tie saty tak budem mat 😂 kedze predpokladam, ze baba na foto ma cca 170+
Ale este pozriem teda..
@janka95 no zistim si to u nevesty, ze ako to bude
Redovy tanec býva, ak sa nemýlim na východnom Slovensku. Zbytok krajiny chodieva na svadbu normálne v červených šatách.
@1ryba aha, tak preto som to nevidela este. My sme to zapadu
@jj298 to vyzeram aj tak. Uz som si zvykla 🤣🤣🤣🤣
Aj my a prvý krát som o tom tanci počula, keď sa kolegyňa vydávala na východ. Nechápala som o čom hovorí. V našich končinách sa chodí v akej farbe chceš, snáď iba bielu si snažia ženy nedať. A nevesty sa po pol noci tiež prezliekajú do akej farby chcú a väčšina sa už ani neprezlieka, čo viem.
A k tvojmu výberu - pekné sú všetky okrem tých dvoch dlhých na konci.
@1ryba dakujem. Ano tie dlhe su take prazvlastne veru😂
Ked nic nenajdem do konca tyzdna, tak vezmem tie dve prve a uvidim, ktore sadnu lepsie
prvé alebo druhé, v ktorých sa budeš lepšie cítiť, sú pekné. Nad dlhými ani nerozmýšľaj, si mladá a je leto... dobre sa zabav
Tak potom 1. 2. 4.
Za mňa prvé. Krásny strih aj farba