Ahojte, obliekli by ste si niektoré z týchto šiat na svadbu? Fotky fotené po celodennom obžerstve, tesne pred MS, brucho teda v bežnom režime vyzerá menej zle, plus bez sťahovacieho brnenia ani na krok 🙂 hejtujte citlivo, prosim. Ďakujem
prvé zelené a v strede tie vrchné 🙂
Všetky sú vhodné, tie vpravo Ti najlepšie sedia aj sú najkrajšie 🙂
Bud prvé ALEBO posledné.
Prvé sú krásne aj s tým opaskom alebo posledné. K ostatným by som nezvolila tento opasok ale sú tiež pekné. Ale ak jedny tak tie prvé.
Vsetky su pekne,len svetlozelene sa mi pacia menej🤔
vhodné sú všetky, najviac sa mi na tebe páčia tie úplne vpravo 🙂 mohla by si, prosím, napísať, odkiaľ sú šaty? tiež idem na svadbu s formálnejším dress codom, ešte som nič nezohnala :/
Všetky sú pekné a vhodné. Najviac ti postava vynikne v tých úplne napravo. Ja by som volila tie 🙂
Uplne vlavo sa mi pacia.
Všetky sú pekné, vzala by som si tie vľavo alebo vpravo.
Tmavozelené úplne vpravo.
Tie v strede hore.
Mne sa najviac páčia tie prvé.
A tie, čo ti skrížili cestu, tie zeleno modré krátke, tak tie určite nie.
Prve alebo posledné
Vrchne v strede, su najelegantnejsie podla mna
Posledné
Úplne napravo, inak sú všetky vhodné
Zelene v strede dole mi pridu najomladzujucejsie. Ale aj zelene v lavo su ok
Prvé sú krásne,super antický strih a farba ťa rozžiari, zrejme sa ti aj budú viac hodiť k vlasom a tvári (aj keď ju nie je vidno). Všetky tie tmavozelené sú trochu smutné, nevýrazné a nudné, aj keď strih posledných šiat ti pasuje. Farba je však fádna. Nemyslím si, že zahalené paže sú tá správna cesta pri tvojej postave, nechala by som ich vyniknúť. Tie v strede dole ti deformujú prsia.
Vrchné v strede sú podľa mňa naj. Ak zoženieš aj naramok v štýle opasku a náušnice, tak budeš krásna.
Ešte tie posledné ti skracujú nohy, nemajú dobrú dĺžku. A tie, čo ti padli do oka sú úplne nevhodné.
tie spodné sa mi tak nepáčia ale ostatné super
ale tie prvé asi naj
Ahoj,podľa mňa sú všetky veľmi pekné. Rozhodni sa podľa toho,v čom sa cítiš najpohodlnejšie a v ktorých sa sama sebe najviac páčiš. Pre mňa by neboli úplne pohodlné dlhé šaty, radšej po kolená alebo midi.💃🏼
Svetlo zelené, alebo tie, ktoré sa tebe páčia najviac. Tie ktoré ti skrížili cestu prenechaj staršej 🙈
posledné... dobre ti sedia ak si to ty na foto...
vhodné sú všetky, na fotke vyzeráš najlepšie v tých, ktoré sú úplne napravo. tie tmavšie s prekríženým pásom (alebo ako to opísať) 🙂
Vsetky su krasne. Na tvojej postave duplom.
Prvé zelené. Tá farba ti pasuje aj k farbe pokožky
hejtujte citlivo, prosim 😀
Mne sa páčia všetky, ani si vybrať neviem. Na svadbu, podľa mňa, všetky ok. Už len, v ktorých sa cítiš najlepšie 🙂