Šaty na svadbu

8. mar 2023

Je to tu. Jar sa pomaly a isto blíži, príroda sa prebúdza, láska kvitne, svadby sa množia, a môj módny cit stále na bode mrazu. Chcela by som Vás, ku ktorým bol pánbožko v tomto smere zhovievavejší, poprosiť o radu s výberom šiat, resp. odporučením obchodu/stránky. Stručné fakty:
1.svadba na konci apríla,teda ťažko predvídateľné počasie (pôvodne mala byť v júni, vonku, v stane, teraz detaily neviem)
2. Moja predstava:midi/dlhé, jednoduché šaty zaujímavého strihu (asymetrické, antické, nariasené...), s rukávmi (S/M)
3.nie cukríkové odtiene, nie klasický Ačkový strih ako zo stužkovej/družičkovské
4. Ideálne zelené (mám velkú hrivu, zelené oči a pehy)
Pripájam niečo pre predstavu, ak ste podobné niekde videli, máte na predaj, alebo by ste vedeli poradiť, budem viac než vďačná.

oblecenie99
8. mar 2023

No konečne niekto, kto nerieši tie typické tužkovoidnovenčekovské otrepané šaty :D Ja som kedysi kedysi dávno pradávno (konkrétne roku 2018) zháňala na sestrinu svadbu a potom ona na moju, a spomínam si, že už už som bola nalomená objednať si niečo z ASOS, ale napokon sme mali jedna aj druhá šaty z tohto salónu: https://www.eminsvet.sk/product-category/spoloc...
Sú to snáď jediné šaty, ktoré nechceme ani jedna predať, a moje som mala naposledy na sebe v apríli 2019 (ja som mala dlhé, farebný vrch, cyklámenový spodok, jemná vlečka), sestra svoje cca na našej svadbe v septembri 2018, napriek tomu sú doteraz srdcovky, lebo boli "iné". Sestrine ináč sú podobné, ako tie kvetinové, práve som sa jej pýtala, či ich nechce predať, že vraj nie. Lacné neboli, ale nebola to ani kategória, ktorá vám vypáli peňaženku, ale aj naživo boli ako na fotke. AJ keď práve pozerám, že možno práve teraz nemajú najlepší výber... škoda.. ASOS ste neskúšali, či náhodou.. ?

roka84
8. mar 2023

Ja mám zopár kúskov z boohoo.com alebo ASOS.

autor
8. mar 2023

@oblecenie99 ďakujem pekne, popozerám sa. Keď som bola mladšia, strašne som hromžila na mamku, že rieši materiál, ale pravda je, že to veľa spraví, a teda sa obávam stránok typu imoda, a podobne..obchod, čo ma zvykol zachrániť neprežil covid..z asosu som mávala tiež, ale teraz ma nič neohúrilo, a možno už ani nemám toľko trpezlivosti scrollovať 150 strán..ale keď nič iné, aspoň ma teší, že nie som sama na svete ❤

autor
8. mar 2023

@roka84 aaaano, ti su super, este raz pozriem boohoo, je to presne jedna zo znaciek co je mi blizka

autor
8. mar 2023

@roka84 update:dakujem za tip/pripomenutie/so svadbou neviem, ale na dovolenku som si saty uz nasla 🙂

zorkahorka
8. mar 2023

Mne sa pacia tie spodne zelene.

daniela2202
8. mar 2023