Šaty na svadbu

2. júl 2022

Pacia sa mi velmi tieto saty. Kde ich kupim?

natalienka12
2. júl 2022

Ak mas na ne postavu tak tento typ si daj do google a najdes isto eshop.

slovenka753
2. júl 2022

Čierne šaty nie sú vhodné na svadbu rovnako ako biele.

palicka
2. júl 2022

Toto je typ šiat chi chi london

petamich
2. júl 2022

vyzera to tak, ze to nie su saty ale sukna a top a taketo sukne ako uz bolo pisane vyssie ma napr. Chi Chi London, pozri pripadne aj Asos napr. 🙂

janewithane
2. júl 2022

Je to sukna zn.Morning Lavender, vyzerá ze ju už na stránke nemajú,
fotka je z tohto blogu- https://laceandlocks.com/2016/02/03/valentines-...

Keď použiješ Google lens tak nájdeš smutné náhrady bez objemu, takže idealnejsie hľadať cez kľúčové slová alebo značky ako ti radili..

autor
2. júl 2022

Dakujem vsetkym za odpoved...

autor
2. júl 2022

@slovenka753 dakujem za komentar. Zomrel mi blizky pribuzny a som pozvana na svadbu..neviem,co obliect..

domiklik
2. júl 2022

Bez ohľadu na to, či držíš smútok alebo nie, to šaty vhodné na svadbu sú..

maryetta
2. júl 2022

Kazda sme ina. Uz aj ja som mala cierne saty na svadbe. Nechapem preco sa stale cierna povazuje za smutocnu/pohrebnu farbu. Pre mna je to krasna elegantna farba ktorou sa nikdy a nikde neda nic pokazit.
Toto je sukna. Daj si kremovy top. Taku alebo podobnu suknu.

autor
2. júl 2022

@maryetta skvely napad s tym topom

letta88
2. júl 2022

Uplne v pohode. Čierna farba je pekna elegantná. Bola som na svadbe a minimálne 5 nas bolo v čiernom. Overal, šaty krátke, dlhé. V rôznych kombináciách so strieborný, zlatým.

janewithane
2. júl 2022

@letta88 jasne aj na som mala veľkú čiernu ackovu sukňu so zlatými kvetmi, čierny top, výrazne zlate nausnice a vôbec to nepôsobilo smútočne, mala som však výhodu, že viem, že nevesta bola tiež v čiernych na inej svadbe, tj som si bola istá ze to nebude riešiť

panizima
2. júl 2022

Mne sa to paci