Ahojte maminy,potrebovala by som poradiť,aké šaty sú vhodné pre slečnu na stužkovú? Bude ako hosť,jej priateľ maturuje.Myslím,či dlhé alebo krátke?Ďakujem
moja dcera , už od marca hladala po nete ake by chcela ..a určite dlhe ....ale zaleži aj na postave , či sa dobre citi vo vysokych topankach...ale aj kratke su pekne 🙂
jej ,teraz som si uvedomila ,že ako host ,ja že ona maturuje ,presne ,ako pisala kočka predomnou ,ako sa najlepšie citi 🙂
juuuuuuj toto je tema, az mi slzy idu, a to mame do stuzkovej daleko. Ale uz teraz si viem predstavit ten stres, vybrat pre dceru tie najkrajsie 🙂
@schussy No ja mam sesternicu co ma tento rok stuzkovu a ona mi povedala ze ked si ako host tak sa viac hodia kratke a ked si ako stuzkujuci sa tak dlhe ...ale neviem ci je to pravidlo 🙂
no ved to preto zhanala už od jari ....a už ich ma doma ,a chvalabohu sedia ,takže žiadne upravy sme nemuseli robit...len ešte topanky ale tie ma tiež vybrate, už len "keše" 🙂) a su doma🙂
@barborazilina nie je to pravidlo 😉
@barborazilina to som počula aj ja,preto som sa pýtala 😉
@schussy keďže je to spoločenská udalosť, tak by mali byť dlhé, aj keď ide ako hosť... v prípade, že sa lepšie cíti v krátkych, tak by som zvolila "malé čierne", tými nič nepokazí 🙂 k tomu pekné topánky, doplnky 🙂
mne osobne sa nepáčili dievčatá na stužkovej v krátkych trblietavých, s vyčesanými vlasmi a silným makeupom - vyzeralo to dosť lacno... takže ak krátke, tak niečo menej výstredné.
@schussy kedze nie je maturantka, ale host, tak skor kratke saty. je mlada, takze kludne farebne, ale nie trblietave a viacfarebne - proste elegantna klasika. k tomu lodicky a zaujimavy doplnok. a asi bude treba aj nieco na vrch - bolerko alebo krake sako.
mlada kocka si moze dovolit aj menej tradicne kusky, len by to nemalo vyzerat preplacane...a lacno. hlavne material siat by mal byt kvalitny, nie ten cinsky dokrceny sifon (ci co to je), ktoreho je teraz vsade plno 😖
ahojte, ak hľadáte pekné šaty pre svoju dcéru na stužkovú alebo pre seba, tak nahliadnite do e-shopu www.satylilly.sk v ponuke máju krásne kúsky, za dobré ceny. 🙂
ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk
moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať
Ahojte, potrebovala by som poradiť :/ tento rok idem priateľovi na stužkovú 🙂 vraví sa že hosťka má mať krátke šaty ale to v tom prípade, že dievčatá čo tam maju stužkovú maju mať dlhé.. Avšak moj priateľ nemá v triede žiadne dievča, sú iba chlapci tak môžem si zobrať dlhé ? Alebo sa spojiť s nejakými dievčatami čo idu tiež na tu istú stužkovú a dohodnúť sa ?
@natalia112 dohodnúť sa? S kým a na čom? To aké budeš mať šaty je len tvoja voľba. Aj keď osobne by som taktiež išla skôr do krátkych šiat. Keby to bola tvoja stužková, tak kľudne dlhé, ale keď ako hosť, tak krátke, aspoň taký je môj názor 🙂
v akých sa dobre cíti,nosia sa aj-aj...