Šaty na priateľove promócie

3. jún 2022

Ahojte 🙂 teraz sú v mode take satenove minisaty, ako nočná kosielka 😃 myslite že je to na promocie môjho priateľa nevhodne?

jaja20
3. jún 2022

Je to slávnostná udalosť,takže ja by som zvolila radšej nejaké decentnejšie,ale tie saténové si kľudne môžeš dať,keď s priateľom pôjdeš napr. na nejakú párty alebo na večeru. Fotku nemáš?

simsalabim
3. jún 2022

Podla mna nevhodne. Ze je to v mode neznamena, ze su vkusne a vhodne na promociu.

katkaseiner
3. jún 2022

Satenove saty su krasne, ale nie na hocikoho a myslim ze aj ta udalost je slavnostnejsia... na zmrzku, diskoteku, party ok, ale na promociu, svadbu, ples by som isla radsej v niecom elegantnom decentnom

patus_2
3. jún 2022

Minišaty určite nie. Dĺžka aspoň 10cm nad kolená je vhodná. Kľudne saténové, ale so zahalenými ramenami a dostatočnou dĺžkou 🙂

sweetyna
3. jún 2022

neviem, mne to pride dost take odvazne na takuto prilezitost, tiez by som isla do niecoho elegantnejsieho, konzervativnejsieho 🙂

bessie12
3. jún 2022

Ja osobne by som si obliekla nieco elegantnejsie, decentnejsie a nie "nocnu kosielku" 🙂 suhlasim so @simsalabim, je to nevhodne.

kitycat
3. jún 2022

neglize si daj do postele, nie na priatelovu promociu...podla popisu sa ani neodvazujem hadat, co mas vlastne na mysli ta saty..foto by nebolo?

autor
3. jún 2022
bessie12
3. jún 2022

Za mna urcite nie. Toto nie su saty. Ani by som to satami nenazvala. Vyber si nieco lepsie ako toto.

terina25
3. jún 2022

Toto co si dala nie su saty,ale je to na spanie 🤦

simsalabim
3. jún 2022

Toto nosila moja starka ako spodnicku pod saty 🤷‍♀️ Ty brdo a ze 52€ 🤦‍♀️

bessie12
3. jún 2022

@simsalabim ja v takom niecom spim alebo nieco podobne nosim pod korzet 😂😂

lindous
3. jún 2022

Síce tam nejdeš ty ako tá hlavná hviezda, nikomu nebudeš až tak na očiach a asi nikto nebude riešiť čo máš na sebe, ja by som volila aj tak niečo decentnejšie a držala sa dresscodu, ktorý majú dodržať promovaní... takéto šaty by som si kľudne dala (teda asi ani nie, ale proste vidím to na babách večer v meste), keď pôjdete promócie osláviť večer s kamošmi, ale nie do auly, cez deň a na prípadný slávnostný obed s jeho rodinou, ktorý býva zvykom (ak niečo také plánujete) 🙂

martul
3. jún 2022

Ideálne na dnes večer na žúrku do baru zvádzať chlapov. Toto keby si dáš na promócie tak by si sa ,,vyfarbila" pred celou rodinou

martul
3. jún 2022

@simsalabim my sme to volali ľudovo,,gombinétka"

simsalabim
3. jún 2022

@martul moja starka ju volala kombinetka 😅

babovka2321
3. jún 2022

No ja mam tiez take pyzamko doma 😂

babovka2321
3. jún 2022

To mi pripomenulo ... :D

matabb73
3. jún 2022

@simsalabim predne, aj u nás sa to volalo kombinétka a nosilo sa to pod šaty, aby sa nelepili na silonky. Aj ja som to mala ako dieťa na nejakej svadbe. Samozrejme pod šatami.

zuzinka888
3. jún 2022

Ved to tam je napisane ze saty na spanie. Tak to predava e shop. Tak z toho nerob spoločenske saty. Vyber si nieco slavnostnejsie a spolocenske. V aule budu dekani a profesori rodicia. Isto nechces aby si tam vyzerala ako eskort. Mozes si ich potom obliect na sukromnu oslavu v spalni.😜

simsalabim
3. jún 2022

@zuzinka888 to slip dress, nie sleep dress. Slip dress su saty podobne spodnicke…

sovica
3. jún 2022

@terina25
@zuzinka888
Dievčatá, slip a sleep sú dve rôzne veci🤦‍ Nie, nie je to negližé na spanie. Sú to také sexy šaty - "malé čierne".
@autorka, šaty sú krásne, ale príliš sexy na takú udalosť akou je promócia. Verím, že priateľa by pohľad na Teba potešil, ale fakt sa to nehodí. Ak by ste išli spolu večer von - oslavovať, tak vtedy si ich môžeš zobrať úplne v pohode. Na promóciu zvoľ niečo decentnejšie.

nelca0510
3. jún 2022

To si robia srandu s tými šatami. Ides na promócie,slávnostný akt,nie do "hanbinca".

timing
3. jún 2022

Och. Nie. Nevhodne. Chces za kazdu cenu uputat? Zvol nieco decentne,dlhe ,krasne.

Byt rodic tvojho priatela tak ma vystrie v momente ked Ta zbadam. Nahnevalo by ma,ze taku udalost mojho syna zhovadis "lacnym"kusom.
Na svoje promocie si vezmi co chces.

vilma7
4. jún 2022

Priateľ skončená vysoká a priateľka nevie rozoznať nočnú košieľku od Šiat??? Omg.
Takže kľudne si to obleč, aspoň bude zábava a chlap na svoje promócie do smrti nezabudne 🤣🤣🤣 a nie len on.

jaskolka
4. jún 2022

Nie. Ani náhodou.