Šaty na oslavu pre tehotné

llnzz
4. júl 2022

Viete poradiť kde kupiť nejaké tehotenské šaty prosím? Cez vikend máme rodinnú oslavu a ja som zúfalá nič mi nieje dobré všetko je buď úzke mini alebo proste zlý strih a to som pobehala asi všetky možné obchody… cez internet nerada objednávam a teraz už vobec kedže sa neviem trafiť do velkosti, pred tehotenstvom som nosila xs-s a teraz kupujem aj velkosť L🙈

hilda08
4. júl 2022

@llnzz tchibo zvykne mat, maly vyber ale vacsinou pekne

kiki68
4. júl 2022

@llnzz objednat zo seraphine alebo bebe mode Wien, seraphine mi prislo do par dni. Aj HM zvykne mat pekne veci alebo skus Amazon , asos, zalando a dat to ako express shipping

kiki68
4. júl 2022

@llnzz inak tie satt pre tehotne som stale obliekala S , to je inak strihnute. A to som nabrala 20kg v tehu.

nika0204
4. júl 2022

@llnzz ztychto niektore?meviem ako velmi formalne potrebujes..ja tiez idem na oślavu o dva tyzdne to budem 34tt a rozmyslam ci neobjednat.. https://lococo.sk/25-tehotenske-saty

zorkahorka
4. júl 2022

Ja som nosila aj vela netehotenskych. Stacilo,ze boli volnejsie... brusko dobre schovaju tie nadsivane volany v sinsayi. Su široké

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
4. júl 2022

skus pripadne pozriet netehoteske 🙂 nejake oversized alebo strihane pod prsiami, príadne Ackove plisovane a das si nad brusko jemny opasok alebo zavinovacie a tam sa ti brusko isto zmesti

llnzz
autor
5. júl 2022

Praveže objednávať už nechcem lebo nevidím to priamo na sebe čiže neviem si to ani predstaviť ako budu na mne vyzerať. A pozerala som všetko hlavne teda netehotenské ale neviem čo je teraz za módu všetko je extremne povykrajované velmi odvážne krátke a s rozparkami cez bruško čo v mojom stave velmi vkusne nieje, a taktiež nechcem prísť na slušnú oslavu oblečená ako do baru😅

llnzz
autor
5. júl 2022

Pobehala som asi všetky centrá a obchody v nich a nenašla som jediné pekné slušné šaty🙈