Viete poradiť kde kupiť nejaké tehotenské šaty prosím? Cez vikend máme rodinnú oslavu a ja som zúfalá nič mi nieje dobré všetko je buď úzke mini alebo proste zlý strih a to som pobehala asi všetky možné obchody… cez internet nerada objednávam a teraz už vobec kedže sa neviem trafiť do velkosti, pred tehotenstvom som nosila xs-s a teraz kupujem aj velkosť L🙈
@llnzz ztychto niektore?meviem ako velmi formalne potrebujes..ja tiez idem na oślavu o dva tyzdne to budem 34tt a rozmyslam ci neobjednat.. https://lococo.sk/25-tehotenske-saty
Ja som nosila aj vela netehotenskych. Stacilo,ze boli volnejsie... brusko dobre schovaju tie nadsivane volany v sinsayi. Su široké
skus pripadne pozriet netehoteske 🙂 nejake oversized alebo strihane pod prsiami, príadne Ackove plisovane a das si nad brusko jemny opasok alebo zavinovacie a tam sa ti brusko isto zmesti
Praveže objednávať už nechcem lebo nevidím to priamo na sebe čiže neviem si to ani predstaviť ako budu na mne vyzerať. A pozerala som všetko hlavne teda netehotenské ale neviem čo je teraz za módu všetko je extremne povykrajované velmi odvážne krátke a s rozparkami cez bruško čo v mojom stave velmi vkusne nieje, a taktiež nechcem prísť na slušnú oslavu oblečená ako do baru😅
Pobehala som asi všetky centrá a obchody v nich a nenašla som jediné pekné slušné šaty🙈
@llnzz tchibo zvykne mat, maly vyber ale vacsinou pekne