Ake šaty sú vhodne na oslavu 50ky? Ideme na oslavu koncom júla, bude tam okolo 70 ľudí a ja vôbec neviem čo si obliecť… ani po čom siahnuť. Mám 25 rokov, 1 malé dieťa, čiže asi niečo mladistvejsie ale nie moc vyzyvave. Oslavuje moja svokra. 🤷🏽♀️ Máte nejaké tipy na pekne šaty vhodne na tuto príležitosť?
Šaty sú pekné, ale ako poznám Mohito, bude to umelina, takže sa v tom v lete bude super potiť. A čo sa farby týka, k tomuto skôr béžové lodičky alebo sandálky, červené by som určite nedala.
Modré šaty s červenými lodičkami je tak back to 90´s 🙂
Červené k tomuto nie, skôr béžové alebo strieborné lodičky alebo sandálky. Alebo keď už tak tak aj biele budú OK
skor keby si pridala nejake foto, ze nad akymi uvazujes. lebo podla mna si mozes obliect v podstate akekolvek saty. nech nie su moc vyzyvave a kratke a bude to v pohode.
az pri tomto prispevku ma napadlo rozmyslat co si ja vlasne idem obliect ked idem v juni priatelovej babke na oslavu 80tky...😂😂
inak tiez si myslim ze si mozes obliect hocijake saty nie moc kratke a nie vyzyvave... 🙂
Tie sa mi nepáčia, ale ak tebe áno kúp si.Nieco na ten štýl.
@janko77 tieto šaty pre 25 ročnú kočku? skôr pre staršiu cca 40 ...
@nicicka mne to príde ako na bežný deň nie na oslavu...
@banalu veľmi pekné, len kto vie aká je kvalita...
pekné...pre mladú dámu určite - myslím tie bledo modré šaty ...
@banalu Za mňa na svokrinu oslavu príliš krátke a príliš veľký výstrih... také lacné prvoplánové mi prídu... ja by som volila napríklad aj kostým v nejakej žiarivej farbe a k nemu vysoké lodičky...
To, že je autorka mladá neznamená, že musí mať ultra mini 🙂
@a_alexandra_a vsetko je to o postave.. autorka dala malo info. Modelka na obrazku bude mat 170 cm a viac a prsia ma dost vyrazne.. ak ma autorka mensie prsia, taky vystrih to nebude... A tiez ci je vyssia/nizsia 🤷🏻♀️
Mne by napr. tie saty boli po kolena, na druhej strane vystrih by som mala mega, lebo mam prirodzene velke prsia... Cize tolko k satam.. a kostym... sako by si dala dole dost skoro a celkovy efekt by sa stratil... To uz potom nohavice a efektnu bluzku/koselu 🤷🏻♀️
@banalu nestratí sa efekt, stačí dať pod sako hodvadby top 🙂 treba sa s tým pohrať, ako si napísala, je malo info o autorke, ťažko sa radi paušálne
Ďakujem baby za názory 😊 no ide o to že ja som na šaty nikdy nebola, nenosila som ich len take akoby “trickove“ k teniskám. No na oslavu by som sa chcela viac vyparádit a pôsobiť žensky 😊 mám 163 cm a som trocha pribratejsia po pôrode v bruchu a mám väčšie ruky. No niesom extra tučná 😃 nohy mám celkom pekne 😊 preto by som rada volila šaty s ačkovym strihom, najlepšie 3/4 rukáv nech mi zakryje paže 🙈😃 len ja vôbec neviem čo by sa hodilo, na nete je to toho kopec