Ahojky, sú tieto šaty vhodne na oslavu? Alebo treba kúpiť niečo ďalšie? Oslavuje svokra.Bude tam cca 70 ľudí.
Ake topánky a kabelku by ste zvolili? Čierne lodičky a čierna kabelka?
Ďakujem za rady 🙏🏼🙏🏼
Ked uz taketo saty tak nezabit ciernymi lodickami, skor dat sandaliky - tmavomodre, pudrove. K tomu nejaka listova kabelka, ked uz to musi byt tak k sandalikom, alebo nieco vysivane zaujimave ako su saty.
pekné šaty....
čierne topánky si nedávaj, skôr krémové, modré....
Mne sa viac pacia tie prve.
tie prve, tiez im mam vyhliadnute, su vkusne. dala by som tmavsie modre topanky
Prvé sú krásne! Zostaň pri nich.
urcite si dat k nim iny opasok ako na fotke...
Z tychto dvoch asi tie prve s tmavomodrymi topankami a doplnkami budu fajn, mozno aj opasok by som vymenila, ak by si nasla tmavomodry 🤔
Tazko sa radi, lebo je malo info. Mne sa paci aj nieco taketo jednoduche ako na foto so zlatymi sandalikmi a doplnkami to moze posobit pekne 🤔
No zalezi aj od veku, aky si typ, co ti pristane a taaaak 😂
Ale kludne davaj dalej foto co najdes, co sa ti paci, mozno to pomoze pri pomahani 😂
Mne sa páčia tie prve šaty, ale s iným opaskom. Kúpila by som si k tomu tmavomodre lodičky, bez vzoru a listovú kabelku podobnej farby.
Tie prvé sú fakt super podľa mna, len ozaj ten opasok by som asi zmenila
Problem vyrieseny, mas saty, uz len doplnky 👌
tie prvé sú veľmi pekné a zaujímavé, modré sandálky ku nim a ideš
Pekné šaty, ale štýlovo mi prídu skôr také,, boho,,. Vhodné skôr na letný festival a nie na oslavu.
Wow krásne šaty, opasok by som zvolila iný a mne by sa tam hodili na oživenie červené sandále na opätku ;)
@autorka Tie prve su nadherne!! Odkial si prosim objednavala? Dakujem 🙏
uplne od veci, ale tie prvé šaty sú krásne, odkiaľ sú
Autorka, z tých, čo si sem dala, sa mi najviac páčia tie prvé. Ak ich už máš, určite nekupuj ďalšie. Tmavomodré sandále a kabelka a budeš super.