Šaty na letnú svadbu

kristella
25. máj 2022

Ahoj dámy, chcem si kúpiť tieto šaty na bežné nosenie. Rozmýšľam, či by sa hodili aj na letnú svadbu. Čo myslíte? Poradíte ktoré? Viem, že sú podobné ale nejako sa neviem rozhodnúť. Mám ryšavé vlnité dlhé vlasy a zelené oči. Vďaka za postrehy 🙂

lilyianka
25. máj 2022

@kristella za mňa tie prve, sú výraznejšie

a_alexandra_a
25. máj 2022

Za mňa druhé, ale na nedala by som si jedny šaty v jedeň deň do práce a v ďalší na svadbu 🙂

tosomja
25. máj 2022

Prvé k ryšavej farbe a sú pekné. Kľudne aj na svadbu

kristella
autor
25. máj 2022

@a_alexandra_a Jasné 😊. Určite by boli primárne na svadbu, ak by som sa rozhodla si ich zobrať. Závisí, ako bude vyzerať materiál “naživo”. Tiež sa mi páči viac myšlienka čisto spoločenských šiat ale svadba bude v takom uvoľnenom duchu a priznám sa, čím som staršia, tým menej mám rada plnú skriňu vecí na jednu príležitosť, mám pocit, že ma to zahlcuje. Takže uprednostňujem veci, ktoré viem využiť na viac účelov.

martinka13
25. máj 2022

K ryšavým vlasom by som zvolila prvé. Druhé k tmavovláske

miriamik77
26. máj 2022

ja by som si tiež vybrala tie prvé na tvojom mieste. tie druhé skôr k tmavým vlasom podľa mňa.

harmona
26. máj 2022

Farebne sa mi pacia tie prve. Su proste zivsie. V tej druhej nie su az tak moc zaujimave a krasne ako v tej prvej. Inak velmi pekny strih maju

modraslamka
30. máj 2022

hm, v prvych satach budes nadherna👍

kristella
autor
31. máj 2022

Dámy, ďakujem za vaše rady, objednala som teda tie prvé, tiež som sa k nim trošku viac prikláňala. Tak som zvedavá, či budú sedieť a aké budú v skutočnosti.