Co poviete na tieto saty? Som matka dieťaťa. Dcérka bude mat tiez v tejto farbe siatky. Dakujem.. Poprípade ak áno poradte aj akej farby doplnky plus topánky
Su krasne a za mna mozu byt. Doplnky v ciernej, alebo striebornej aby nezabili tu peknu farbu. Topanky kludne aj do bledej hnedej alebo telovej ale potim uz nie cierne doplnky ale strieborne a jemne.
Su tesne nad kolena este som si och neskúšala len prirovnala dala som si ich odložiť do zajtra. Zajtra odskusam
Len ta latka je taka ako by pokrcena krepova alebo ako to nazvat
Pekne, zda sa ze budu pohodlne a vzdusne. Urcite ano. Mne by vobec nevadilo ze latka je akoby pokrcena. To je sucast dizajnu. Ale ten opasok by som vymenika za nejaky biely alebo strieborny.
Na mna kratke. Ked sa niekto tvari ako krestan, mal by ovladat aj nalezitosti a bonton.
No podľa toho pásu vyzerajú dosť krátke, radšej si skús odmerať.
@stanulienkat zbytočne úbohý komentár.
@martul ked myslis....🙄
My ked sme boli na krste tak som sa snazila tak aby boli aspon po kolena saty, co som si vyberala. Vyskusaj si a potom daj fotku, lepsie to bude ked ich budes mat oblecene 🙂
Pekne, jemne na krst a su tesne nad kolená. Aj ja som mala takú dĺžku.
Zajtra sa v nich odfotím a pridam foto
Saty super, nevidim problem v tom si ich dat na krst. Doplnky by som dala jednoduche kremove lodicky, mozno jemnu zlatu retiazku ako opasok , a kremovu listovu kabelku. Je to krst, netreba to prepalit.
Velmi pekne su oboje ale na krst mi viac pristanu tie jemnunko ruzove a ked este aj dievcatko bude mat take satocky, budete nadherne.
Urcite tie ruzove. Oranzove sa mi nepacia.
Tak ja dám opačný názor, pri tých oranzovych som si až povzdychla že wau
Oranzove su krasne 👍🏻👍🏻👍🏻 Ja teda oranzovu vobec nemam rada 😄 ale teda do kostola na krst by som volila tie jemnejsie, su pekne a naozaj vobec nie kratke 🙂 mozno ten siroky opasok robi rozdiel, inak su dost podobne
Milujem pudrovu ružovú ale ten strih šiat vôbec nelichotí tvojej postave. Tie oranžové sú krajsie ale stále by som sa ešte pokúšala poobhliadat po iných. Dcerke by som skôr zvolila biele satocky, aspoň ja to tak mám zafixované, že na krst by mali byt biele.
@anavixy Aj mne sa paci ten siroky opasok na oranzovych... ak si autorka da siroky opasok na ruzove, bude to urcite krajsie ako ten zupanovy opasok co je tam teraz.
Tieto posledné. S opaskom. 👍
Tie posledne a urcite s opaskom. Taky maly detail a vyzera to hned upravene. 🙂
Na doplnky zvol svetlu farbu. Cierna by bola moc tvrda.
Posledné na krst s opaskom. Na iné nosenie môžeš aj bez opasku. Sú krásne a pekne ti svedčia.
Aj posledne su velmi pekne ale mne sa nepacia bez opaska. Urcite zvol inu podprsenku - (hladku).
@andreatytler áno to mi hned udrelo do oka jasne ze dam inu podprdu
Iba jedna otazka? Kto vymyslel slovo "šiatky"? Schvalne som googlila, ci existuje take slovo v nejakom nareci, ale neexistuje. Znie to ako "dararolinsizmus" 🙈
Dakujem vam krásne všetkým 🙂 kúpila som teda tie posledné 🙂
Trochu kratke vyzeraju, ale inak za mna ok. Doplnky zlate, topanky pudrove/nude/kremove.