Ahojte, obrad by bol len taká rýchlovka, svedkovia a my. Prosím, poraďte, čo si obliecť ? Mám len čierne lodičky alebo potom vysoké čižmy čierne. Ešte by som možno zohnala aj biele lodičky. Poraďte šaty. Nie svadobné len také sviatočné 😁 nízka postava.
@elizabet173 len aké? Ja nemám vkus. Som "leginova leidy" 😁
Autorka: Mozes si dat pudrovo ruzove/smotanove/sive puzdrove saty, ktore vynosis aj bezne na oslavy, sviatky... A lodicky.
Puzdrove saty s dlhym rukavom, dlzka nad kolena. Vybrat kvalitny material, neprezdobeny strih, farbu aku len chces, snad okrem neonkovej.
Kúpila by som si telové lodičky, potom ich môžeš normálne nosiť. A šaty aké sa ti zapäčia.
Slusnejsie jednoduche saty s dlhsim rukavom alebo aj kostym, farba hocijaka okrem asi ciernej 🙂 aj cervene saty som uz videla a v pohode. Cizmy nie, cierne lodicky su fajn.
@1ryba na ten štýl mám ale takú olivovo zelenú. Len mi k tomu nepasuju čierne lodičky. Skúsim k nim pozrieť béžové.
Chod do pozicovne, vyskusas tym padom lahko a rychlo xy druhov a jedni proste vyberies. Pani co tam pracuje ma iste vkus a prax a poradi ti