Dobrý deň prajem, viete mi poradiť šaty vhodné na birmovku ? Do kostola nejdem, potom pôjdeme len na obed na záhrade. Prípadne môžem si obliecť elegantné šortky a blúzku? Nebude to vadiť? Teda našim hostiteľom to nevadí, ale majú trošku nepríjemnú rodinu, s ktorou sa nechcem dostať do konfliktu.
Viem si predstavit nejake volne vzdusne kratasy, urcite nie sortky, ale take po kolena, napriklad, z viskozy, popelinu, proste nieco lahke padave a ak mas stihlu postavu, tak bluzka k nim v pohode.
Alebo kratke letne saty.
@a_alexandra_a nie, neposobia elegantne, stale su to len sortky. Ihlicky ani nohy to nezachrania.
šortky ozaj nie...
šaty, sukňu...však to je slávnosť...
Ja by som si dala. Napísala, že do kostola nejde, ak by išla, určite by som volila šaty, ale na záhradnú rodinnú oslavu nevidím nič zlé na šortkách 🙂
Ale ak tam budú aj tí ľudia, ktorí boli v kostole a oblečení klasicky, šaty, obleky, tak to by bolo dosť zvláštne, keby sa tam niekto pohyboval v nejakom volnočasovom oblečení.
Rafdšej nejaké pekné letné šaty, to tam zapadne.
určite máš aj niečo iného než šortky. Navyše ak vieš, že majú rodinu, ktorá možno bude mať nepríjemné poznámky, musíš hostiteľom vyvolať na oslave nepríjemnú náladu? To je birmovka, nie tvoja one-woman-show
@a_alexandra_a práve takéto niečo som myslela, ale teda podľa niektorých to asi bude vulgárne.
Na birmovku, aj keď len na oslavu, by som sa určite neobliekla do šortiek. Obliekla by som sa slušne a vhodne ako do kostola. Žiadne krátke nohavice, sukne, šaty, výstrihy, ramienka, priesvitné a pod.
@a_alexandra_a na takúto príležitosť úplne nevhodné.
Šortky? 🤦🤦🤦
Normalne letne saty si daj.