Mamky , v kostole deti budú mať rúcha chcem sa spýtať ........ Hľadám šaty jemne nežne / romantické nič s obrovskou sukňou je str. kde by ste mi odporúčali objednať a v podstate musia byť dlhé keď budú mať rúcho ??? Ďakujem
Pod rúcho sa oblieka iba spodné prádlo, šaty si môže prezliecť po prijímaní. Takže pokojne aj dlhé, ideálne požičať
@patka06 spodne pradlo??? 😂 ved tie rucha su site z tenkej latky, vo svetle priesvitnej, to by boli ako nahi predsa 😉 uz som teda videla aj pocula vsetko, ale toto este nie...
@pininka1 vieš odporučiť nejaký salón v KE ?
@katarina789 zavisi, aky typ/strih rucha budete mat... nasi ich maju dost uzke, bez riasenia dole, takze aj ked dcerka tuzi po "princeznovskych" satach, nemoze ich take mat, kedze na vrch tych siat by som uz rucho nenatiahla. Ale kolegynina dcera vlani mali vlani od pasa riasene, dost nasiroko, cize dievcata pokojne mohli mat aj saty s kruhom pod ruchom
@matkahelka tak tie naše boli všetko len nie tenké, sú z normálnej pomerne hrubej bielej látky - mne to prišlo ako ľanové plátno. Deti mali normálne tielko, dievčatá silonky a chlapci tenké nohavice, vonku bolo takmer 30 stupňov
@katarina789 ja mám chlapcov starších, takže netuším ako je to so šatami. Ale aj tu na bazari som videla krásne šaty, tiež by dcére nedala niečo obrovské ako torta. Skôr som za jednoduchosť. My budeme mať koncom mája teraz, ale opäť chlapec bude mať,.no môžem sa opýtať ostatných mamičiek..
@pininka1 budem rada ak sa popýtaš ďakujem ❤️
@katarina789 ja mám na predaj
@katarina789 bože. Toto sú starosti. ☺️
@tomas97 neviem k čomu to už bolo 😁rok stary príspevok a šaty sme mali nakoniec z nextu a bol to deň plny radosti 🙂♥️
Ona to rúcho dá potom dole a každá sa chce pochváliť aká je pekná. Určite by som volila dlhé šaty. U nas mali všetky dievčatá dlhé, aj keď mali rúcha.