Šaty k ryšavým vlasom a modrozeleným očiam

ketrin1211
23. mar 2016

Ahojte idem bratovi na svadbu a neviem sa rozhodnuť ktoré šaty si zobrať.Mám ryšavé vlasy a modrozelené oči.
Ktoré by boli lepšie-tyrkisovo čierne alebo čisto modré.
Dakujem velmi pekne 🙂

vierocka888
23. mar 2016

Tie tyrkysove sa mi pozdavaju viac,hlavne ked si rysavka 😊

bonaqa2013
23. mar 2016

mne modré

tajka1986
23. mar 2016

Tie prve 🙂

sense
23. mar 2016

ani jedny....mne by sa hodila k takym vlasom smaragdova zelena...ale ak by bol vyber len z tychto dvoch tak tie tyrkysove

andrealili
23. mar 2016

http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=320836 baby túto knihu odporúčam 🙂 super román, ktorý pobaví

seahorse27
23. mar 2016

K ociam som saty veru este neladila 😀 Je to podla mna nepodstatne. K vlasom ano - z týchto dvoch urcite k rysavym pojdu lepsie tie modre. Najviac sa vsak podla mna rysavkam hodi zelena - tmavozelena a smaragdova.

andrejta
23. mar 2016

@ketrin1211 za mna modre, ale v zelenych by si bola za uplnu hviezdu 🙂

@andrealili trochu odveci prispevok, ci mi daco uslo?
@andrealili

kindervajicko
23. mar 2016

Najlepsie smaragdove alebo horcicove, z tychto modre.

ketrin1211
autor
23. mar 2016

dakujem baby 🙂

adrianaza
23. mar 2016

skus si do googla zadat "red hair green dress" a daj vyhladavat obrazky. Uvidis krasne kombinacie 🙂

felycity
24. mar 2016

nič v zlom, ale ak je možnosť asi by som zvážila, či nepohľadať ešte nejaké šaty, si predsa bratova sestra niečo ešte elegantnejšie, tak ako hore bolo spomenuté, ak máš ryšavé vlasy išla by som do nejakej peknej zelenej, vynikne tvoja farba vlasov ešte viac a krásne to farebne ladí 🙂,a le ak nemáš možnosť tak tie s tyrkysovým vrchom 🙂

moonshine1
24. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

urcite by som zvolila nejake viacej honosnejsie saty na bratovu svadbu

mirka822
24. mar 2016

Taky bych možná radši šla do zelené, ale pokud vybírat z těchto dvou modelů, tak za mě tyrkysovo-černé 😉

alaguema
24. mar 2016

@ketrin1211 podľa mňa sa na svadbu nehodia ani jedny.

ketrin1211
autor
24. mar 2016

tie tyrkisové sú také korzetové a strečový materiál a modré elastické.takže asi tyrkisové?hmmm?

ketrin1211
autor
24. mar 2016

a čo poviete na tieto bledozelené?hmm? 😉

ketrin1211
autor
24. mar 2016

alebo tieto tyrkisové?

ketrin1211
autor
24. mar 2016

a posledné na výber tmavozelené.
tak ktoré baby a dám už pokoj 🙂 dakujeeem 🙂

autumn11
24. mar 2016

tie posledne zelene dlhe su elegantne a farba je super.

zuzada29
24. mar 2016

Pozri si obrazky zo serialu Kusok zo mna, predstavitelka Defne tam ma take vlasy do rysava a modre oci a neskutocne pekne ju v tom serialy obliekali.

dismonika
24. mar 2016

z tých troch asi najskôr tie posledné - čo si teraz pridala 🙂

kindervajicko
24. mar 2016

Z tychto tu u mna stale vedie modra, ale inak ani jedny, ked mas moznost kupit, tak elegantnejsie s cipkou, ked si odvaznejsia tak moze byt aj vystrih spredu alebo zozadu, a ked si vysoka tak jednoznacne dlhe. 🙂

katarinapekna
28. mar 2016

Ani jedny. Určite farbu zelenú keď už farebné,hlavne niečo z roku 2016, tie fotky tých šiat tu no ufff zaseknute v roku 1997 . strašne šaty

mircalla
28. mar 2016

Z tych, co si dala posledne....ale narovinu sa mi nepacia ziadne.
Ja mam rysave vlasy a farbu siat volim zelenu ci zlatohnedu.

sintra
28. mar 2016

Vsetky tie saty su skarede a niektore z nich este aj nevkusne. Hladala by som dalej.

mircalla
28. mar 2016

Ta zelena farba je v pohode, ale saty su ozaj zaseknute niekde v 90tych rokoch. Moj styl to teda nie je - prepac za uprimnost

ketrin1211
autor
28. mar 2016

Ok dakujem

tomiholjubavi
28. mar 2016

@ketrin1211 mne sa pačia aj tie peplumove 🙂 ak budu s vhodnymi doplnkami, podla mna mozu na ryšavke super ukazat 😉

alaguema
28. mar 2016

@ketrin1211 ani jedny z tých šiat sa nehodia na svadbu. Snáď len tie posledné, aj keď sú síce nemoderné, ale nie každý je otrokom trendov, neaktuálnosť by nevadila. Čo mi na nich vadí viac, je preplácanosť a nedostatok elegancie, ale každý máme iný vkus...Každopádne sú jediné, ktoré sa hodia na slávnostnú príležitosť. Šaty na príležitosť sa predsa nevyberajú iba podľa farby! Materiál je veľmi dôležitý. Strih a celková fazóna je dôležitá. Na svadbu sa nechodí v elastických sexi night club style šatočkách, ani v mini šatočkách. Je to slávnostná príležitosť a ak má nevesta dlhé biele, ty máš mať dlhé večerné šaty. Ak nevesta nemá dlhé biele, postačia koktailové šaty, alebo slávnostný kostým. Aj v tomto prípade treba vybrať materiál, ktorý nekričí na kilometer MADE IN CHINA. Slovenky by sa už mohli začať trochu zaujímať o spoločenskú etiketu, lebo je to fakt bieda, čo vídam na svadbách a plesoch.

cdecedc
28. mar 2016

ani jedny šaty nie sú vhodné na svadbu, neviem či sú vhodné vôbec niekam inam... a čo sa týka farby, išla by som do zelenej, k ryšavým vlasom ide táto farba veľmi dobre 🙂