Ahojte, ktoré meno sa Vám viac páči? Manžel chce Miu ja Sáru... nevieme sa dohodnúť a toho času už veľa nie je... 🙂 Na Mii sa mi nepáči, že nemá meniny v kalendári a zdá sa mi to meno také tvrdé... (prosím Vás ak sa Vám otázka nepáči, nekomentujte...ďakujem)
Mne sa viac páči Mia
mne sa viac paci Sara 🙂
Mia 🙂
Mia 🙂 🙂 🙂 je krasne jmeno..ale ja bych ho nepouzila....kdybych tu v Italiii na ni volala..volala bych "Moje" 😉
Sára je pekné, chcela som dievčatko Sáru ale mám chlapca nakoniec 😉
ja som chcela saru, ale kamoska mi povedala, ze je to karmicky zatazene meno... tak ak budeme mat teraz dievcatko chceme hanku (prva dcera je ninka)
mne sa pači viac Mia , nemyslím že je to tvrdé to skor ta sara, ale inak obe pekne, ale mia je take zlatsie meno 🙂
Mia 🙂
my mame Leu a s nasim priezviskom vyznie jej cele meno dokonale......poznam aj mamicku, ktora ma Saru a aj mamicku, ktora ma Miu, su to krasne mena, ale nevyberaj podla nazorov tu na MK ale len podla seba....daj na svoj pocit a urcite zohladni aj priezvisko aby cele meno vyznelo spolu pekne a nie ako skomolenina 😉
spravte to deckou vypočitavankou,na ktoré to padne to bude a to druhé bude,keď raz bude možno druhá bambulka,inak krásne sú obidve 🙂
obe....Sara Mia Oravcova🙂
Ahoj, ked sa vyda, bude mat ine priezvisko 🙂 Skus, ako ju budete volat... Mia - Mijka, Mijusik? Alebo len Mia? Sara - Sarka, Sarinka? My sme sa s manzelom tiez nevedeli zhodnut, prva je Samantha, druhu chcel Kiaru, ja Lauru... a mame Martinku 😀
Ak uz s zhodnete, potom vsade povedz, ako chcete, aby ju volali, napr. znami maju Alexandru, ale volaju ju Alex, nijak inak, kazdemu tak povedali a vsetci ju volaju len Alex 🙂
Ak podla priezviska Sara Oravcova - tazsie sa vyslovuje, ale to je len vec nazoru... Mne sa pacia obe 🙂
@emakiki vies co neviem presne, to som sa potom uz tej kamosky nepytala, ale celkovo ked mas zatzenu karmu mozes mat zdravotny problemy, financne, vztahove, rozneho druhu... ale vyvsetlila mi to tak, ze je karmicky zatazene kvoli holokaustu, lebo sara je zidovske meno...ale inak nadherne... ale nie vsetci ludia na taketo veci veria, mozno ani ty nie, tak potom by som daa malej mozno obe mena a budete obaja spokojny, Mia Sara je pekne... 🙂
Sára to vieš dať aj zdrobnelinky Sári Sárka,Sárinka ale pri Mia ma nič nenapadá 🙂
mia
ahoj mne osobne sa páči viac Sára ,asi preto , že aj my máme ale Sarah a každý ju volá buď Sárinka alebo Sári.
Mia 🙂 tak sa volal moj anielik