Rýchla svadba

6. nov 2024

Prosím ako to funguje na úrade? Ani ja ani myš netuzíme po veľkej svadbe, máme dve deti .len niečo v štýle áno áno podpis a dovidenia existuje niečo také?😁

autor
6. nov 2024

Muž nie myš 🫣🫣🫣🫣🫣

guiseppinka
6. nov 2024

Podla mna ano. Zbehnite na matriku, spytajte sa, kedy maju najblizsi volny termin, vypiste zapisnicu a dojdete na termin...

beata_k
6. nov 2024

Rezervujes si z vybranych terminov, prides na urcene miesto, povies ano a hotovo. A nezabudni na svedkov.

lenka7477
6. nov 2024

je to pohodlnejšie , lacnejšie a rýchlejšie - vyberieš si termín, prídete na čas a behom 20 minút sme manželia 🙂

dagmara17
6. nov 2024

Tá myš ma pobavila 😀 A samozrejme, že to existuje, je to rozhodne tá pohodlnejšia možnosť 🙂 Ja osobne si to takto predstaviť neviem, na ten deň chcem spomínať, takto by som ho asi veľmi rýchlo vytesnila z hlavy, ale tak to je len môj názor, je to každého vec, samozrejme. 🙂

autor
6. nov 2024

Ďakujem baby 🙃🙃keď ja tie ceremónie okolo toho nemusím 🫣🫣 pre mňa je ideál niečo rýchle

tamtamka26
6. nov 2024

takýto sobáš ti urobia aj cez týždeň...

birika
6. nov 2024

jasne ze sa da...poznam par, ktory sa sobasil cestou do prace...a ziju stastne aj bez velkej svadby 🙂

jaskolka
6. nov 2024

Áno, dá sa aj tak. Normálne prídete,vypisete žiadosť, dohodnete najbližši voľný termín, takisto vopred povedať,že nechcete nijaké ceremonie typu hudba,recitacia,v určený deň prídete,poviete si áno, podpíšete, odchádzate. Musíte mať akurát svedkov,ale aj tých vám môžu po dohode prideliť na úrade, proste pracovníci úradu to budú.
Brat sa tak ženil,bolo nás spolu 12, celý obrad trval asi 10 minút,po obrade sme sa tam fotili,gratulácie, čiže spolu možno pol hodinu sme tam boli.
No fotenie nie je povinné,oni tak chceli, keďže poznali sobášiaceho,tak chceli mať pamiatku aj takto.

mk1111111111
6. nov 2024

Jasne, raz zabehnes na urad si ziadostou a potom Ta na urade oddaju do 20 min je po. Jednoduche, elegantne riesenie.
Podmienka- 2 svedkovia, je jedno kto to bude

lucik194
6. nov 2024

byvaly sef to takto dal cez obedovu prestavku 🙂

lucka_ke
6. nov 2024

moja sestra sa takto vydávala (nie na SK), dokonca mala na sebe rifle 🙂 čiže áno, dá sa aj rýchlo a lacno

januska12323
6. nov 2024

Povinné formulky zaberú tak 5 minút, stačí ísť na úrad, vybrať termín a povedať ako to chcete.

janickacrazy
6. nov 2024

Len im to treba dopredu povedať, že chcete krátku verziu, lebo my sme mali na úrade svadbu aj s básničku, pesničkou, živou hudbou, atď celé to trvalo skoro hodinu a bolo to veľmi pekné. A tak to u nás robia normálne, nič extra sme nepýtali. Bola som aj prekvapená, že to bolo tak dlho. Aj prípitok na konci bol.

maialeo
6. nov 2024

vydavala som sa takto 2 roky nazad, dvaja svedkovia z ulice a fajne...

princezna_bosorka
6. nov 2024

urcite existuje... 10 min a je po vsetkom

elis248
6. nov 2024

Aj ja som sa takto vydávala. Teraz vždy keď chodím okolo obecného úradu tak rada na to spomínam. Milé, komorné, praktické, lacné. Tie ceremónie, hostiny, výzdoba a vybavovanie všetko okolo toho ma nebavia. Ani oznámenia sme nemali. Veď máme telefóny, povedali sme to všetkým komu bolo treba.

adonish
6. nov 2024

My sme prisli v pondelok a v sobotu bola svadba 😂 ziadne zbytocne ceremonie

autor
6. nov 2024

Ďakujem vám ešte raz , ja tiež sa necítim na to zbytočne míňať toľko peňazí na jeden deň 😉 a keďže máme deti radšej tie financie použijem inak prajem všetko dobré všetkým ❤️❤️❤️