Rúško počas svadby

lucija93
3. jún 2021

Ahojte buduci tyzden sa vydavam... Neviete nahodou ako je to s ruskami? Budem ho musiet mat aj pocas obradu? Hostia samozrejme, len neviem sa nikde k tomu dopátrať. 🤷‍♀️

kapri1
3. jún 2021

moj manzel je svadobny fotograf / okres BJ + vychod vacsinou / a ani v case, ked boli cisla ovela horsie - zenich a nevesta ruska na obrade nemali. Tak by ste nemali mat ani Vy. 🙂

elenita
3. jún 2021

@lucija93 zenich a nevesta pocas obradu spadaju do vynimiek. Nasa svadba v marci ❤

pribinak
3. jún 2021

@elenita krásne šaty

simsalabim
3. jún 2021

@elenita naozaj nadherne saty 😍

elenita
3. jún 2021

@pribinak
@simsalabim jej, dakujem, dievcata 😊 Dlho som nevedela, ake saty zvolit, vedela som, ze nechcem tie klasicke princeznovske pre mlade neposkvrnene nevesty 🙈. Tieto saty som si dala sit na dialku 2 tyzdne pred sobasom a tyzden pred svadbou dorazili. Tiez som bola velmi spokojna. Aj manzel 😇

petamich
3. jún 2021

@lucija93 my sme na obrade 27.3.2021 respirator mali napriek vynimkam (vzdy mal zenich/nevesta vynimku), nasa matrika to vyzadovala, mohli sme si ho dat dolu iba pri manzelskom bozku - takze zalezi od matriky resp. miesta obradu

missviolet
3. jún 2021

@elenita nedas tip ze kto ti ich sil prosim?

evkamotka
3. jún 2021

Nemusite nic mat, je to cely cas vo vynimkach

elenita
3. jún 2021

@missviolet ahoj, poslala som Ti IP 😊

annamaria_65
3. jún 2021

My sa berieme o mesiac a pani na matrike nám povedala, že my mať ruska nemusíme ale svedkovia musia.