Rozpočet na svadbu

dipiiuska
21. apr 2017

Ahojte 🙋 o mesiac máme svadbu a chcem sa Vás spýtať aký ste mali rozpočet na svadbu, či ste sa zmestili do rozpočtu, alebo koľko Vás reálne stála. Ďakujem pekne ❤

17alexis
21. apr 2017

@dipiiuska mojasvadba.sk

terezka1947
21. apr 2017

@dipiiuska my sme sa vosli a cena svadby je rozna,u kazdeho ina,ako aj naroky na hostinu,saty,foto,atd
ty musis vediet,co chces,co si vies zariadit sama,co mat musis,co mat chces,co mat nemusis....a ked mas raz rozpocet,tak asi ta nemusti...

timilv
21. apr 2017

my sme našu svadbu začali postupne pripravovať asi rok pred termínom... postupne sme nakupovali, dávali dokopy veci. Snažila som sa zapisovať každú položku (naozaj do posledného kúska výzdoby) a zistili sme, že sme pôvodný plán nakoniec prešvihli takmer o 2000€. a to som sa na začiatku smiala, že ako dokážu niektorí minúť tak veľa peňazí na svadbu pre 60 ľudí a my sme ich nakoniec minuli tiež 🙂 ale s manželom sme sa zhodli, že keby robíme svadbu ešte raz, nič by sme nememili... 🙂

fadama
21. apr 2017

My sme mali hranicu 3000 eur. ale asi som narocna lebo nás to vynde ovela viac.
Momentalne máme hranicu cca 3700eur a to uz mame aj dost vecí pokupene .
Mám uz saty,závoj,podväzok,topanky,spodnicku,sp.prádlo,moj ma topanky,kosele,motylik syn ma uz koselu, máme uz aj obrúcky,par ozdob do sály, Svadobne pohare na sampanské a poháre na tvrdý alkohol, menovky,krabice na vysluzky aj s etiketou, mini vinka a mini slivovice tiez na vysluzky. Zaplatená je zaloha za fotografa,kameramana aj záloha pre kapelu.
Cize máme uz dost a aj tak este potrebujeme tých 3700 eur.

monika88
21. apr 2017

Ahoj, my sme mali najprv rozpocet 5000€ mame 3 deti tak sme sa snazili dost prisposobit aj nim, kvoli tomu sme aj riesili hotel aby mali kde spat, bolo detske ihrisko atd. Mali sme mat cca 100 hosti nakoniec nas bolo okolo 80. Nech sme pocitali akokolvek nezmestili by sme sa. Tak sme navysili rozpocet o dalsie 2 tisicky kedze sme boli v hoteli a konecna suma za svadbu bola aj tak nieco cez 10 000. Zalezi kolko hosti mas, miesto, ci kapela alebo dj, atd atd.

nufiatko
21. apr 2017

@dipiiuska my ideme mat svadbu v auguste teda aby som bola presnejsia svadobny obed . Budeme mat iba fotografa , ziadny DJ ani kameraman . Najblizsia rodina ( z mojej strany dost mala ) dokopy 25 ludi . S priatelom sme si to tak priali obaja , mame kopec inych vydavkov . Ratam do 1500 eur uz aj s obruckami a oblecenim .

sense
21. apr 2017

My sme mali 4tis a zmestili sme sa...boli sme asi 20-25 ludi

zafir01
21. apr 2017

55 hosti - cca 150 tis sk nemala som ziaden budget . Nakupovali sme striedmo , nonzaroven zaroven sme nesetrili napr na jedle a kolacoch

slavka1811
21. apr 2017

priprava trvala rok..vsetko pekne postupne v predstihu ,nic na poslednu chvilu takze bola moznost vyberat aj vyhodnejsie ponuky,popripade nejake akciove ceny za sluzby...baget bol na zaciatku 6000 Eur a vo finale aj tak sme to prefukli skoro o 2000 Eur...

eikenella
21. apr 2017

pre svadbu 50 ludi, uplne vsetko komplet vsetky vydavky okolo toho, 6000 eur nas stalo

lilyianka
21. apr 2017

@dipiiuska my sme si ziadny rozpocet nedali...mali sme malu svadbu,aj s nami to bolo dokopy 20 ludi a vyslo nas to cele 3000eur...ale nemali sme kameramana,dj

domisteve
22. apr 2017

My sme mali 120 hosti a svadba stala cca 10.000 eur... ale.zavisi to od strasne vela faktorov takze nase odpovede ti mozu byt aj tak na nic...

sayurinka
22. apr 2017

My sme mali 50 ludi a cela svadba nas stala 2000e
Ale to sme mali napr. vino zadarmo od kamarata, dalsieho kamarata fotografa aj kameramana zadarmo, torty a zakusky od rodiny, vyzdobu som si robila sama, DJ bol tiez kamarat, cize nam dal zlavu, atd.. 🙂
Je to draha zalezitost, no dasa na vela veciach usetrit 🙂

miluna777
22. apr 2017

My mali malinkú svadbičku so svedkami a najbližšou rodinou (15 ľudí). Keď to mám zrátať sakumprásk so všetkým, aj oblek, šaty, prstienky... Myslím, že do 1000 sme sa vošli. Aj to sa nám nakoniec zaplatilo z darov. Svadba sa dá urobiť aj takmer zadarmo. Nie každý má rád veľké svadby.

dipiiuska
autor
22. apr 2017

Baby ste super, ďakujem pekne ❤ my máme 70 ľudí, rozpočet 7000€, svadbu o mesiac a koniec koncov to aj tak asi preskocime ten rozpočet. No ale poviem Vám, nečakala som, že také palky. DJovi za hudbu a osvetlenie 800€, to je od nás zo Zm, boli sme za starejsim vo Zvolene a tomu, keď sme povedali sumu, akú pýta DJ, tak nechápal. Potom sme sa informovali vo Zv na DJ s osvetlením a 400€, už aj s dopravou do Zm, čo sa mi zdá trošku dosť rozdiel. Svadbu máme v hoteli, chystáme ju od oktobra, pôvodne mala byť v novembri, ale keďže si bábätko zmyslelo, ze k nam príde skôr ako sme plánovali, svadba bude v máji. 🎀

dipiiuska
autor
22. apr 2017

@miluna777 áno dá sa, aj my sme najskôr chceli len nejakých 30 ľudí, ale priateľov otec je starosta, priateľ najstarší syn, tak to tak prežíva viacej, nakoniec teda bude okolo 70. 😊

mattkapd
22. apr 2017

My sme mali 25ludi a vyšlo to okolo 5000e ...

andreah25
22. apr 2017

@dipiiuska ja som to kedysi počítala tak, že cca tisíca slovenských korún na osobu - tzn. ja som mala 120 ľudí a svadba ma stála 120tis. korún (vrátane šiat, obleku a všetkého).
Dnes by som počítala cca 100 eur na osobu, tzn. ak budeš mať 50 ľudí, tak by Ti malo stačiť max. 5000,- Eur