Rozlúčka so slobodou pre tehotnú nevestu

au1994
9. aug 2022

Ahojte baby,

máte prosím nejaké tipy na rozlúčku so slobodou pre tehotnú nevestu?

Veľmi by mi to pomohlo.

Ďakujem pekne. 🙂

gerfinka
9. aug 2022

@au1994 my sme ju zobrali do wellnessu, samozrejme nevyužila všetky sauny, len tie menej horúce a potom ešte posedenicko na byte. Wellness bol tak v horách, tak sme im to (boli to 2 nevesty) spravili trošku záhadne, že sme ich vysadili na "neznámom" mieste a mali trošku prejsť pešo po turistickej značke.

7lenka11
9. aug 2022

večerné posedenie v meste, prípadne grilovačka na záhrade.. nič náročné.. v ktorom je týždni? ja som v 17. týždni a keby mi niekto do tohto obdobia urobil rozlúčku, hoci len posedenie v meste, tak o ôsmej večer zaspím za stolom :D už takmer 4 mesiace nezvládam žiadny večerný spoločenský život.. v sobotu som posedela s návštevou do pol jednej v noci a ešte v pondelok som bola odvalená :D
takže závisí aj od toho, ako nevesta zvláda tehotenstvo, záťaž a pod.. prípadne choďte na víkend do BA/Prahy/Budapešti, pozrite si mesto, poseďte na terasách a keď sa ona nebude dobre cítiť, vie si kedykoľvek odbehnúť na hotel a oddýchnuť..

didi2102
16. aug 2022

@au1994 my sme urobili posedenie v pizzeria, dali sme jej korunku šerpu 😄🤭 kúpili dva darčeky-1pre ňu , 1pre bábo ... Na všetko sme sa zložili nič neplatila samozrejme , ona už bola v 6m tak len takto