Ahojte, chcem sa iba spytat ci ste niektora zazili rozlucku so slobodou spojenu. Lebo s priatelom mame spolocnych kamosov nakolko sa dlho pozname, tak sme dumali ci nespravit taku party spolocnu (grilovacku kedze aj opatrenia su teraz take ake su este) ze by tam boli aj baby aj chlapi 😃 pripadne nazor ak ste taku zazili, ci to bolo fajn, alebo to racej rozdelit na zensku a pansku party. Dilema 🤷♀️🤷♀️😃😃
pozri je to vasa rozlucka - ak chcete s kamosmi oslavit a zapit, ze sa idete brat, mne to pride ako uzasny napad 🙂 ja osobne som nepotrebovala ruku hore, striptera, zurku do rana a stat sa ako kon (schvalne prehanam) a keby nie som tehotna a nebola korona, tak ideme tiez spolu, takto mal muz online whiskey party cez teams a ja nic 😂 a zazila som uz asi vsetky mozne typy rozlucok - od vikendu v zahranici, cez striptera, cez oldies party atd. - a aj tu grilovacku alebo chatu, vsetky boli okej, lebo boli ako to nevesta chcela - takze ako to chces?
@lucija93 bez toho tehu by som povedala, ze fajn by bol presne wellness den, ochutnavka vina, vinna cesta, ...nieco taketo s babami by sa mi pacilo 🙂 ale kedze z tychto troch sme vlastne eliminovali tieto tri, tak grilovacka je fajn napad (a co si budeme klamat, na nej je fajn mat aj chlapov) a ak mate spolocnych kamosov a viete si to predstavit preco nie :D
Spolocna grilovacka ale len s babami, alebo aj na byte babska party je super 🙂
My sme na takej boli kamošom, grilovačka v prirode, cca 40-50 ľudí super to bolo 🙂
Preco nie? Dobry napad.
@hettinka pre mna to ma vyznam... Mame sice spolocnych kamosov ale nie vsetci sa medzi sebou poznaju... Tak sa spoznaju na rozlucke a na svadbe sa budu uz poznat co je podla mna omnoho lepsie 😊 a preco nevyuzit moznost byt s kamosmi aj pred svadbou... Je taka doba ze malokedy sa nam podari stretnut sa naraz kazdy ma vzdy nieco, povinnosti doma..
@hettinka anooo toto vsetko viem 😊 ale my sa asi nechapeme. Lebo ja som riesila to ze ci kamosov spolocnych muzi a zeny zavolat na spolocnu grilovacku vonku alebo rozdelit a tym padom by som na terasu sla iba ja s babami a to by sme boli tak 4-5 😊 a myslim ze 4 osoby pri stole byt mozu takze ak by bolo pekne riesila by som terasu s babami na pokec 😊 nie ze vsetcia kamosi do baru. Ale v podstate som uz rozhodnuta na grilovacku. Takze dakujem za nazory 😉😊
@lucija93 mne osobne sa veľmi páči, že uvažujete o spoločnej párty. hovorí to aj o tom trošku, že ten muž chce zažívať s tebou aj takú udalosť, ako je predsvadobná "zábava". absolútne súhlasím s názorom
@petamich
no a je to len o vás dvoch. vy ak budete spokojní a máte známych takých, ktorých to tiež poteší a považujú to za super nápad, tak nie je o čom 🙂
@lucija93 rozdeliiiit 🤦🏼♀️ grilovacku si urobite hocikedy