Rozlúčka so slobodou

lucija93
22. máj 2021

Ahojte, chcem sa iba spytat ci ste niektora zazili rozlucku so slobodou spojenu. Lebo s priatelom mame spolocnych kamosov nakolko sa dlho pozname, tak sme dumali ci nespravit taku party spolocnu (grilovacku kedze aj opatrenia su teraz take ake su este) ze by tam boli aj baby aj chlapi 😃 pripadne nazor ak ste taku zazili, ci to bolo fajn, alebo to racej rozdelit na zensku a pansku party. Dilema 🤷‍♀️🤷‍♀️😃😃

hailey1
22. máj 2021

@lucija93 rozdeliiiit 🤦🏼‍♀️ grilovacku si urobite hocikedy

lucija93
autor
22. máj 2021

@hailey1 len horsie je ze kam ist ked sa este poriadne nic neda iba sedet na terase a to pocasie je teraz jedna velka katastrofa 😃😃🤦‍♀️

petamich
22. máj 2021

pozri je to vasa rozlucka - ak chcete s kamosmi oslavit a zapit, ze sa idete brat, mne to pride ako uzasny napad 🙂 ja osobne som nepotrebovala ruku hore, striptera, zurku do rana a stat sa ako kon (schvalne prehanam) a keby nie som tehotna a nebola korona, tak ideme tiez spolu, takto mal muz online whiskey party cez teams a ja nic 😂 a zazila som uz asi vsetky mozne typy rozlucok - od vikendu v zahranici, cez striptera, cez oldies party atd. - a aj tu grilovacku alebo chatu, vsetky boli okej, lebo boli ako to nevesta chcela - takze ako to chces?

hailey1
22. máj 2021

@lucija93 ja by som bookla nejaku chatu s virivkou, resp.pristupom do wellnessu

lucija93
autor
22. máj 2021

@petamich tiez som tehu a nie som na nejake prehnane party... Skor som na nejake posedenie, pokecat, zabavit sa zasmiat, nejaka hudba a je... Takze preto ma napadla grilovacka s kamosmi spolocna nakolko setcia su nasimi spolocnymi kamosmi 😊😊

petamich
22. máj 2021

@lucija93 bez toho tehu by som povedala, ze fajn by bol presne wellness den, ochutnavka vina, vinna cesta, ...nieco taketo s babami by sa mi pacilo 🙂 ale kedze z tychto troch sme vlastne eliminovali tieto tri, tak grilovacka je fajn napad (a co si budeme klamat, na nej je fajn mat aj chlapov) a ak mate spolocnych kamosov a viete si to predstavit preco nie :D

mattkapd
22. máj 2021

@lucija93 mala som posedenie čisto s babami.. Žiaden stripter.. Celý večer na citrónade bola som vtedy v 5 mesiaci.. Môj muž nešiel s chalanmi nikam..

zuzubb007
22. máj 2021

Spolocna grilovacka ale len s babami, alebo aj na byte babska party je super 🙂

lucija93
autor
22. máj 2021

@petamich velmi pekne dakujem za nazor 😊 uz len vymysliet co a jak

lucija93
autor
22. máj 2021

@zuzubb007 babska party na byte by bola super ale kam poslem chlapa? 😂😂😂

lucija93
autor
22. máj 2021

@mattkapd tiez som v 5...mna len idradza to pocasie od terasy... Kedze este sa neda sediet vo vnutri restauracii, barov, ale i ak by som to riesila takto aj ja 😊

zuzubb007
22. máj 2021

@lucija93 k rodicom :D, s kamosmi na pivo kdekolvek

miriama11
22. máj 2021

@lucija93 ano mali sme spolocne posedenie pred svadbou, a bolo dobre.vobec mi nevadilo ze sme neboli oddelene

zuvelyn
22. máj 2021

My sme na takej boli kamošom, grilovačka v prirode, cca 40-50 ľudí super to bolo 🙂

lucija93
autor
22. máj 2021

@zuzubb007 rodicia byvaju pod nami to by moc vyhra nebola 😂😂

mattkapd
22. máj 2021

@lucija93 neviem ake si mesto u nás sa už od Pondelka vnútri sedieť môže

lucija93
autor
22. máj 2021

@mattkapd budeme estelen ruzovy a tam je iba okienkovy predaj a terasy.. 🤷‍♀️

stanulienkat
22. máj 2021

Preco nie? Dobry napad.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucija93
autor
22. máj 2021

@hettinka pre mna to ma vyznam... Mame sice spolocnych kamosov ale nie vsetci sa medzi sebou poznaju... Tak sa spoznaju na rozlucke a na svadbe sa budu uz poznat co je podla mna omnoho lepsie 😊 a preco nevyuzit moznost byt s kamosmi aj pred svadbou... Je taka doba ze malokedy sa nam podari stretnut sa naraz kazdy ma vzdy nieco, povinnosti doma..

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucija93
autor
22. máj 2021

@hettinka a ked uz ide o pozitivitu... To mozem k tomu prist aj na terase aj v obchode aj hocikde inde... Ked sme zodpovedni nema nikto problem sa ist dat predtym otestovat 😊

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucija93
autor
22. máj 2021

@hettinka ale ved grilovacka by bola vonku nie v nutri 😊 a ako vravim ked sa kazdy otestuje nevidim v tom problem... To by som sa potom musela bat aj svadby. Kde samozrejme musia mat tiez vsetcia test 24h

Mne antigen ukazal pozitivitu takze ja nemam zlu skusenost.

hailey1
22. máj 2021

@lucija93 😂zjavne si rozhodnuta, tak naco sa pytas? Ked pri akomkolvek argumente si spolocnu grilovacku obhajis. Urobte si to tak, ako tuzite vy.

lucija93
autor
22. máj 2021

@hailey1 jasne ze uz som rozhodnuta 😊 a pomohli ste mi vy zeny sa rozhodnut. Takze to ze som sa spytala na nazor nie je na skodu 😊 😉

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucija93
autor
22. máj 2021

@hettinka anooo toto vsetko viem 😊 ale my sa asi nechapeme. Lebo ja som riesila to ze ci kamosov spolocnych muzi a zeny zavolat na spolocnu grilovacku vonku alebo rozdelit a tym padom by som na terasu sla iba ja s babami a to by sme boli tak 4-5 😊 a myslim ze 4 osoby pri stole byt mozu takze ak by bolo pekne riesila by som terasu s babami na pokec 😊 nie ze vsetcia kamosi do baru. Ale v podstate som uz rozhodnuta na grilovacku. Takze dakujem za nazory 😉😊

panelacikova
22. máj 2021

@lucija93 mne osobne sa veľmi páči, že uvažujete o spoločnej párty. hovorí to aj o tom trošku, že ten muž chce zažívať s tebou aj takú udalosť, ako je predsvadobná "zábava". absolútne súhlasím s názorom
@petamich
no a je to len o vás dvoch. vy ak budete spokojní a máte známych takých, ktorých to tiež poteší a považujú to za super nápad, tak nie je o čom 🙂

lorin29
22. máj 2021

@lucija93 ja v tom teda nevidím problem🤷‍♀️ 😊