Mamicky robili ste oslavu 5 mesacnemu babatku ? A ak ano co ste take kupili babu ?
Náš syn mal 2,5 mesiaca, keď mal meniny. Oslavu sme nerobili, ale prišli moji rodičia, mamina doniesla aj koláče, ja som kúpila malému malú knižku, manžel hrkalku, aj rodičia doniesli nejakú drobnosť (oblečenie, plienky).
Ja som robila… pre babky a kmotrovcov… ale to bolo posedenie, oslávili sme jej meniny
Nie 😅
Robili sme, na 2m, bolo tam 35 ľudí a oslava jak lusk, ale to len preto, že vtedy mal aj krstiny 😂
Inak by som urobila len posedenie s chlebíčkami a koláčikom s najbližšími (starí rodičia a krstní).
Darček sa pýtajú stále, čo treba a ak neviem/nič netreba, tak peniaze v obálke alebo darčekové poukážky (detské obchody, lekáreň alebo drogéria, mám na plienky, mlieko,...).
Nie, zda sa mi to zbytocne pri takom malom babu.
Nasa ma 5.5 mesiaca a akurat dneska ma meniny 😂 nic nechystame. Ani chalanom nerobime oslavu na meniny
neoslavujem meniny vobec ani svoje a ani malej
Nie 😀 nikoho meniny neoslavujem ani negratulujem
Nemusíš to nazývať,,oslava,, ale rodinné stretnutie... Proste ma sviatok a stretnete sa..ja rada pečiem torty takže ked je príležitosť vždy upečiem,aj meninovu ... A dame stretko s babkovcami
Dostal boztek na čelo. Bol spokojný