Zaujimal by ma Vas nazor na detske oslavy. Ci ich organizujete uz pre male deti, cca 6 rokov alebo to riesite len v kruhu rodiny, alebo robite oslavy s kamaratmi dietata niekde mimo byt. Pocula som rozne nazory, chcela som robit oslavu pre malu, ale mam momentalne zmiesane pocity a nezainteresovany pohlad na vec pomoze. Dakujem.
robime iba domacu oslavu pre siroku rodinu - v lete na chalupe, grilovacka, zatial ziadne kamaratky... ale dcera bola na 2 oslavach zo skolky (jedna v byte, asi 5 deti, druha v restauracii cca 40 deti) a dozaduje sa tiez aby mohla pozvat 2-3 kamosky domov. tak budem robit dve asi v lete - jednu mini doma iba baby a druhu velku pre rodinu.
My robime len v uzkom rodinnom kruhu. Niekedy doma alebo ideme do restauracie.
urcite vzdy v rodinom kruhu, ale starsie deti si robia aj s priatelmi u nas doma, my zatial ideme von, alebo k mojim rodicom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Doma,obed,torta,dedko s babkou a my-rodina.Spolužiakom odnesie sladkosti.Je to naša súkromná vec,nie záležitosť polovice sídliska či školy.
My robime v doma v kruhu rodiny kym je dcerka este skolkarka 🙂
Vidím, že sme zatiaľ jediní, ale my robíme narodeninové oslavy 2-jednu pre rodinu, kde prídu obe babky a dedkovia a teta, druhú detskú párty, kde pozývame priateľov s detičkami, s ktorými sa stretávame, chodievame sa k nim hrať alebo oni k nám, stretneme sa aj vonku a podobne. Decká sa vyhrajú a malému sa veľmi lúbi 🙂 Na oboch oslavách máme tortu, obložené misy, pagáčiky a niečo slané 🙂 Zatiaľ sme vždy boli doma..
My me robili pre 5 rocnu dceru teraz prvy krat aj pre kamosky v Detskom muzeu na Vajanskeho nabr. v Bratislave a ta investicia sa oplatila. Ked dieta chodi do skolky a kamosky ju pozyvaju na svoje oslavy, tak coskoro ich bude chciet organizovat aj Vase dieta , tak sme jej to chceli dopriat.
My robime jednu velku, kde pozyvame rodinu a priatelov s detmi, maly oslavuje v auguste, u nas je to vzdy velka celodenna zahradna party, jedni pridu, druhi idu, niekto je tam cely den, tortu davame robit 10 kilovu a ide sa 😀
U nás sa robí jedna v kruhu rodiny a druhá v kruhu priateľov.Keďže máme rodinný dom ,robievam doma ale boli sme už na rôznych oslavach aj mimo domu-pačia sa mi oslavy v Buppi centre,River parku a jasneže najviac ich bolo v ,,mekáči,, 🙂
my robime jednu kvazi "rodinnu" s krstnymi rodicmi a ich detmi. ti pridu cez vikend na obed a kolac. a potom robim oslavu pre deti zo skolky/skoly. pocet pozvanych deti=viac-menej poctu rokov, kolko ma dieta. v lete sme so starsim robili uz hladanie pokladu, minuly rok boli rozne hry.. s mladsim sme robili kreativne dielne. oslavy su vzdy u nas doma.
@jajka257 pre dcérku sme robili narodeninové párty s kamoškami až keď začala chodiť do školy ..a to vonku (je júnová) v záhradnej reštike, druhý rok u nás v byte a potom sme išli von na ihrisko .. cca 9-10 detí ...
synček, chodí posledný rok do MŠ, bol na oslavách narodiek jeho kamarátov z MŠ u nich doma - v bytoch ... uvažujeme aj my, že bude oslavovať, ale niekde vonku ... zatiaľ neviem kde...chalani sú divokejší ako baby ... 😉 (aspoň tí jeho kamaráti určite....😀) ...
PS: rodinné oslavy robíme zvlášť ...🙂
@jajka257 robime oslavu kazdu rok. v kruhu rodiny. od kedy chodi syn do skoly, tak si zavola 1-2 kamaratov, spoluziakov. ziadne velke party v prenajatych priestoroch sa nekonaju. len my, nasi rodicia, surodenci, deti maju 2 bratrancov. cize len najblizsia rodina a teda tie 1-2 deti .nevidim dovod, preco platit priestory na detsku party.
ano, robime..a dost velke.. cela rodiny cca 20 ludi plus dve kamosky s detmi 8 ludi... ja to celkom makacka nachystat, osluzit a potom spratat 🙂
podla mna zalezi aj na dietati, ci taku oslavu oceni alebo mu to je suma fuk a ci vobec ma na nu koho pozvat. moja najstarsia dcera je maximalne spolocensky typ a rada sa predvadza, ona uz mala dve taketo oslavy, kde si pozvaa kamosky. okrem toho sme este robili aj jednu rodinnu oslavu. druha dcera je introvert, oslavy len s kamoskami nepotrebuje a sama povedala ze ona nema ziadnu najlepsiu kamaratku, ze jej najlepsi kamarati sme my s manzeom a sestry a sesternice, s ktorymi je kazdy den. takze jej rodinna oslava staci. Toho roku sme aj rozmyslali ze spravime len jednu oslavu, rodinnu ale terezka sa uz vyjadrila ze chce oslavu aj s kamoskami.
U nás sú stále dve oslavy. Jedna pre rodinu, babky, teta a tak. No a druhá naši kamaráti aj s deťmi. O 4 dni nás čaká malá zmena. Syn bude oslavovať 5narodeniny a dohodli sme sa, že si zavolá aj kamarátov zo škôlky. Prečo nepotešiť dieťa keď to chce. S rodičmi deti zo škôlky sme sa dohodli, že darčeky sa nakupujú. Takže deti sa pohrajú, potešia sa z torty, hranolky, obložené misy a koláčiky ... 😀
Prvú narodeninovú oslavu mala moja dcéra keď mala 7 rokov, pozvali sa kamarátky a spolužiačky zo školy, bolo ich asi 6, hrali sa na dvore, bola torta, kúpali sa v bazéne, keďže má narodky koncom júna, objednala sa pizza, podávala sa zmrzlina, takto to išlo 4 roky po sebe, poslednú mala v 10-tich rokoch. Teraz je už veľká a keby chcela, môže ísť s kamarátkami do cukrárne alebo do pizzerie, nepotrebujú sa už hrať, kúpať v bazéne sa môžu prísť hocikedy inokedy, nielen na jej narodeniny. Každá oslava sa mimoriadne vydarila, každým rokom bolo pozvaných viac dievčat, na poslednej si mohli na dvore aj aj opekať, máme aj domáce zvieratá, s ktorými sa pohrali, televízor ani počítač nepoužili ani raz, jedine že si púšťali hudbu a tancovali na ňu. Oslava v kruhu rodiny sa potom konala v iný deň, niekedy až na ďalší víkend. Ja som spokojná. Bolo síce ťažké pripraviť všetko tak, aby boli všetci spokojní, ale kamarátky sa vyjadrili, že to bola najlepšia oslava, akú zažili. A neskôr potom pozývali moju dcéru aj oni na narodeninovú oslavu a aspoň mohla zažiť oslavu aj u iných ľudí.
minuly rok som povedala, ze to bolo posledny raz! dcera je tiez letna, tento rok bude mat 10. oslavu s kamaratkami som jej robila po 2 roky, aj to preto, lebo ju zacali najskor pozyvat spoluziacky, tak potom aj ona chcela. ale aby som to skratila, minuly rok sa to uz tak zvrhlo, ze to bolo cele o daroch, aky program ma pripraveny, nic ich nebavilo, preco nema toto a preco hento, nejaky rodic organizoval deckam zabavu- preco to nema aj ona a pod. nakoniec sa pohadali, ona to prerevala a ja som povedala a dost. ak bude chciet, zavola si 2,3 najlepsie kamaratky a staci. ja osobne nie som za taketo oslavy, lebo decka porovnavaju a len sa predchadzaju jeden pred druhym, kto co ma a kto co dal. aspon u nas to tak bolo.
Zatial robime oslavy v kruhu rodiny. Ale so skolu pridu aj kamarati, takze ratam aj s oslavami. Aj ja som volakedy robievala oslavu mojich narodenin s kamaratkami (na strednej uz boli aj kamarati 🙂 ), pozvala som par ludi k nam domov. Nasi mi pomohli s obcerstvenim. Bol to skor taky pokec s kamosmi pri dobrom jedle. Neboli to oslavy v americkom style s animatormi a pod. Darceky sme si nosili len drobne pozornosti, skutocne za par korun. Ziadne velke dary.
Oslavy v style stretnutia s priatelmi uvitam, mega oslavy urcite organizovat nebudem.
Spytala si sa tvojej dcery, aku oslavu by si prijala ona? Je to predsa jej oslava, nie tvoja.