Ženy, poradíte? Priateľ bude mať sviatok, chcela by som mu kúpiť retiazku alebo náramok. Pripadne obydve. Len neviem odkiaľ a akú. Nemám záujem o bižutériu, ale niečo čo by fakt vedel nosiť stále a nestratili by barvu.. Viete mi pomôcť s nejakým konkrétnym ?
To by som išla skôr do striebra. Nie pozlatené. To rýchlo zlezie. Ak ma rad žlté (pozlatené) šperky, tak určite chod do zlata. A takisto záleží aj koľko chceš do toho vraziť. Kľudne povedz cenu, a či striebro alebo zlato. A poviem ti, že kde je najlepšie kúpiť 😉
A do zlatej nechcem. On by nosil strieborne
Tak ti odporúčam lotsi je to Slovenska značka. Aj na nete nájdeš, ale sú aj predajne. Konkrétne v auparku, nie predajna ale stánok, vedľa black garden. Ceny sú od 15 vyššie, podľa gramaže a kvalite 😉 ale isto kúpiš aj retiazku aj náramok k tomu. Majú tam aj zlato aj striebro odporúčam nepozlatene. To sa vôbec neoplatí. Ani zlato tam. Striebro Ano.
A cena? Moj ma rad striebro, takze ja som mu kupovala kedysi v kamennom obchode retiazku aj naramok zo striebra.
Ak chces "zlate", tak chirurgicka pozlatena ocel alebo prave zlato. Len tam uz si na vyssich sumach teda.