Retiazka pre priateľa

5. okt 2024

Ženy, poradíte? Priateľ bude mať sviatok, chcela by som mu kúpiť retiazku alebo náramok. Pripadne obydve. Len neviem odkiaľ a akú. Nemám záujem o bižutériu, ale niečo čo by fakt vedel nosiť stále a nestratili by barvu.. Viete mi pomôcť s nejakým konkrétnym ?

nevenka
5. okt 2024

A cena? Moj ma rad striebro, takze ja som mu kupovala kedysi v kamennom obchode retiazku aj naramok zo striebra.
Ak chces "zlate", tak chirurgicka pozlatena ocel alebo prave zlato. Len tam uz si na vyssich sumach teda.

la_dolce_vita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
faasx
5. okt 2024

To by som išla skôr do striebra. Nie pozlatené. To rýchlo zlezie. Ak ma rad žlté (pozlatené) šperky, tak určite chod do zlata. A takisto záleží aj koľko chceš do toho vraziť. Kľudne povedz cenu, a či striebro alebo zlato. A poviem ti, že kde je najlepšie kúpiť 😉

autor
5. okt 2024

@faasx
@nevenka
Ďakujem Vám. Cenu ani neviem, viete mi napísať prosím približne ? Či 80,180… ale ak by sa našla aj nejaká 50, nie je zle. 🙂 Ďakujem

autor
5. okt 2024

A do zlatej nechcem. On by nosil strieborne

faasx
5. okt 2024

Tak ti odporúčam lotsi je to Slovenska značka. Aj na nete nájdeš, ale sú aj predajne. Konkrétne v auparku, nie predajna ale stánok, vedľa black garden. Ceny sú od 15 vyššie, podľa gramaže a kvalite 😉 ale isto kúpiš aj retiazku aj náramok k tomu. Majú tam aj zlato aj striebro odporúčam nepozlatene. To sa vôbec neoplatí. Ani zlato tam. Striebro Ano.