Reštaurácia na rodinnú oslavu s deťmi v Bratislave

magdalenamm
25. jan 2016

Hľadám reštauráciu na rodinnú oslavu s deťmi v Bratislave.
Bude na nej cca 20 dospelych a 10 detí.
Oslava by mala byť začiatkom marca, takže deti bud počas oslavy obmedzene.
Ďakujem za typy.
Magdaléna

magdalenamm
autor
25. jan 2016

.........vypadlo mi slovíčko : ... deti budú počas oslavy VONKU obmedzene.

denkatn
21. feb 2016

Ahoj, nepises o aky typ oslavy ide..a este vek deti je rozhodujuci.... iny typ pre iny vek...no ja som zhanala na krstiny, ide o to ze aj segrine deti som chcela aby sa bavili a nie aby boli napominane., islo o deti do 2 rokov.
a v dvoch restauraciach mi dovolili spravit si detsky kutik. v pizzerii vo vienna gate, kde mi dovolili vyhradit si taky priestor kadial nechodili ludia ani castnici, ja som si doniesla izolacnu podlozku a este hracky. oni tam nieco aj maju ako kutik, ale koberec je taky spinavy.. ale personal bol velmi ochotny, povedali, ze si mozem doniest co len chcem, ze detom prestru zvlast a spravili na oslavu fakt peknu vyzdobu a este boli aj pocas oslavy velmi ochotny..
a este kde mi povedali , ze mozes si spravit kutik z donesenych veci je restauracia pri starom moste, v takej novostavbe, vnutri je to moderne a blizko do parku.
tam kde maju detske kutiky vacsinou nerobili jedlo pre dospelych, ja som take nenasla, daj vediet keby take bolo..

tana85
21. feb 2016

pozri stranku monsterscafe v petrzalkacity, ten novy dom pri chorvatskom ramene. raz som tam bola a bola tam kopa deciek, maju velky detsky priestor a s detmi personal pocita...sice je to cafe, ale na stranke pisu, ze zorganizuju aj oslavu ci svadbu s cateringom. cenovo neviem ako to vychadza, mozno kusok viac lebo je to nove a moderne

denkatn
21. feb 2016

monstercafe je dobre, ja tam chodim, je tam aj zlava na rodinne pasy a maju raw kolace, ale 30 ludi by sa tam tiesnilo, a je to pre male deti kutik, i ked vonku je trampolina..ale nevedela som ze vedia zabezpecit aj jedlo, dobre vediet, lebo kedysi mavali aj zdrave polievky hokaido a tak a potom uz nie..
a spomenula som si tu restaruraciu pri starom most je to aubridge. tam mi tiez povedali, ze mozem pre male deti do 2 rokov spravit kutik, ze oni nemaju veci, ale bol tam taky priestor kde by sa to dalo.. je to velmi pekne prostredie.
ono nie v kazdej restike su taki ustretovi a niekde sa to ani neda, mne v jedner restike povedali, ze majitel si nepraje aby sa tam robil detsky kutik co i len na oslavu, lebo on nema rad deti!! takze radsej tam kde su ustretovi..

nikodanodamijan
26. feb 2016

Jarovsky dvor je fajn,,,, uzavrety dvor pre deti kde sa mozu vyblaznit na hojdackach a preliezkach...idealne je to vsak len vtedy ak neprsi..,,.

rainee
7. nov 2018

Ahojte,dáky tip na restku,kaviareň, cukráreň s detským kútikom? Budeme 6+4 deti. Jarovsky dvor pozname a monsters sa mi vôbec nepáči.