Reakcia bývalého na zasnúbenie

vikinka128
10. dec 2020

Ahojte,

Chcela by som sa opýtať ako brali vaši EX keď ste sa zasnúbili - brali s už terajším životným partnerom.
Tak trocha mám pocit, že moji bývalí boli mierne zákeráci a neviem či nečakať nejaké nenávistné komentáre ..

1aduliatko1
10. dec 2020

nijako, čo koho do toho 🙂 on má svoj život ja svoj....(ale nemám ex manžela, iba ex priateľa )

jaskolka
10. dec 2020

? A prečo by vôbec mali nejako reagovať? Alebo prečo by si im to mala vešať na nos? Ex je skončena kapitola, už do života nepatrí. Mne ani na um nezislo oznamovať mu to a ze sa to dozvie, a ako zareaguje, mi bolo úplne fuk

pribinak
10. dec 2020

A to im ideš oznamovať?

zdencaaaa
10. dec 2020

Prečo riešiš bývalých?

beronsche
10. dec 2020

@vikinka128 a nie je to skor len tvoje zelanie, aby nejako zareagovali?

vikinka128
autor
10. dec 2020

Oh kdeže. Určite im to nebudem oznamovať, len ako poznám moju kamarátku ktorá rada kváka kade chodí (až príliš) tak je jasné že sa to dozvedia.. a blízku skúsenosť, aj keď nie osobnú.. som mala aj s prípadom kedy milý ex nabehol na sobáš a spravil cirkus 🤢

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
breznica
10. dec 2020

Môj ex s ktorým mám dieťa nevie o mne nič, nezaujíma sa o dieťa,tak mu nemám prečo dávať vedieť novinky z nášho života.a čo sa týka "kamarátky"- ja sa riadim takým pravidlom, že čo ľuďom nepoviem,to o mne nevedia a nemusím potom riešiť čo hovoria na mňa a môj život

asia83
10. dec 2020

@vikinka128 Nijako, keďže žiadny "ex" nebol. Mala som to šťastie a rozum, že môj prvý je aj môj manžel. Vy asi máte nejaké "tajnosti" s "ex", keď sa bojíte, čo na vás súčasnému povedia. Buďte proste úprimná k súčasnému a nemusíte sa báť vyzradenia tajomstva.

maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
10. dec 2020

@vikinka128 práve preto nemám "kamarátky" 😀 😀 priatelím sa tak s 1-2 ženami, o ktorých viem, že keď im poviem, aby to ostalo u nich, ostane to u nich... a čo sa týka tvojej otázky, môže ti byť ex u riti. ja mám s ex dieťa a nepovažovala som za potrebné mu to oznamovať, ani dcéra mu to nevykvákala. jednoducho sme sa s mužom vzali a bolo vyriešené. dozvedel sa to potom zrejme z menovky na schránke. bol urazený, vraj som mu to mala povedať. no určite, presne ako píšeš, ešte by prišiel gratulovať a hádzať psie oči, že aký je chudák... toto som ja nepotrebovala.

diewcatqoo
10. dec 2020

Je mi uplne fuk, co si byvaly mysli o tom, ci som sa vydala, za koho som sa vydala a pod. Asi vie aj, ze mam dieta a tiez mi je jedno, co si o tom mysli. Aj keby mal nejake zakerne poznamky, bolo by mi to uplne u prdele.
Rovnako tam mi je aj to, ci on ma niekoho.. keby sme mali spolu dieta, ktore by som mu davala, asi by som sa zaujimala, co je ta jeho nova laska zac a rovnako by som aj chapala, ze on by sa zaujimal o moju novu lasku. Kedze toto riesit nemusime, je mi jedno, co si mysli a komu co rozprava a pod 🙂

kittykat22
10. dec 2020

@vikinka128 tak kamaratka/nekamaratka, dozvie sa to urcite. Ja by som ti poradila, kasli na to. No este aby si si skazila planovanie svadby koli obavam o ex 😅 Neblazni! Svadba je len jedna - kasli na neho a zacni besne planovat 🙂 Inak ... blahozelam 👏

pribinak
10. dec 2020

@vikinka128 tak kamosku treba dôrazne upozorniť aby držala ústa a nerobila z toho halooo
Alebo jej to ani Nehovor

Ale dozvie sa to raz a možno budeš prekvapená že mu to bude jedno

avril299
10. dec 2020

a co Ta po ich komentaroch, mas svoj zivot, ries si ten

dadis
10. dec 2020

ach snad si nemyslis, ze tvoji byvali tvojmu snubencovi zavidia 🙂 🙂 s najvacou pravdepodobnostou im to je uplne jedno

karelova
13. dec 2020

Ja nejak nechápem, prečo ta trápi ako budu reagovať... Mne by to bolo úplne jedno.... 🙂

vroni
13. dec 2020

Ja som to bývalému oznámila (občas si telefonujeme dodnes) a on celý zdeseny, ze: "Vieš to určite? (akoze sa chcem vydať) Vieš, že máš hrozný vkus na chlapov. Aj mňa si si vzala...." To nebol pokus o vtip, v čase, keď som bola ochotná si terajšieho muza vziať bol bývalý už v úspešnom a burlivom rozvodovom konaní s mojou nasledovnickou, tak mal o sebe dosť pochybnosti. Ale pobavil ma napriek tomu.