Zdravím, nemáte nejaké rady na prekvapenie pre novomanželov na svadbe?
S kamosmi nacvicit daky tanec na styl flash mobu
Nám urobili kamaráti prezentáciu na plátno....zohnali si fotky z detstva, zo začiatkov nášho vzťahu, z toho ako sme stavali dom, potom naše spoločné fotky s nimi. Do toho krásne pesničky no fnukala som ako malá 💕
@bolarazjedna nad týmto som tiež uvažovala, keď ono je tých vecí viacej a potom si nevie človek vybrať 😀
@nikdenikto to je tiež super nápad, my sme mali také prekvapenie s prskavkami, lampiónom a hudbou to bolo tiež krásne ❤️
Susedovci mali na svadbe ako prekvapenie ohňostroj a spúšťali sa lampiony šťastia
@monika185243 keď sa vydávala dcéra mojej sesternice, rodičia im pripravili ako prekvapenie svadobnú cestu, čo bolo aj svadobným darom od nich. Vtip bol v tom, že odlet bol na druhý deň po svadbe 😉, čiastočne ich aj zbalili
@elizabet173 tak to mali super prekvapenie a keď museli na druhý deň letieť 😀 my sme hneď po svadbe upratovali kultúrak 😀
@monika185243 hlavne treba poznať dotyčných a prispôsobiť to im. My máme svadobnú hostinu v júni (sobáš sme už mali), všetkých sme upozornili, že žiadne prekvapenia si neželáme, detto žiadne kvety ani losy. Naša svadba, náš program. Napríklad lampióny šťastia neuznávam, ktovie kde to padne, ohňostroj ruší iných ľudí a straší zvieratá, video prezentácia nemusí byť niečo čo človek chce zdieľať pokiaľ nevyberal fotky. Takže vyberala by som niečo, čím ozaj ulahodíte ich vkusu.
@peter0123 keby mi niekto bez mojho vedomia urobi ohnostroj na svadbe tak sa dost nahnevam! Neznasam tie buchacky, pride mi to nebezpecne a plasi to zverstvo.
@andrejkap123 ani ja nemám rada ohňostroj, niekomu to možno vyhovuje. Mňa najviac vytočilo prekvapenie únos nevesty.
@peter0123 aha to ano. Aj unos nevesty hrozaaaaa….. 😀😀
S ohňostrojom by ani u mňa nik nepochodil, neznášam ho, ale všetci moji blízki to vedia... tým chcem povedať, že vy musíte poznať ten pár.
@michellemary Ohňostroj by sme nerobili lebo budúci manžel švagrinej to nemá rád. Ale myslím že kniha s fotkami a blahoželaniami by ich určite potešila, tak nakoniec sa rozhodneme asi pre to 😀ďakujem za rady 😀
Neviem aký typ prekvapenia máš na mysli, ale bola som na svadbe, kde jeden párik od fotil každého hosťa /každý pár s foťákom, ktorým sa dali hneď vyvolať fotky, nalepili ich do pekného denníka a každý tam mohol k svojej fotke napísať pár pekných riadkov, prianí. Na konci svadby to potom odovzdali mladomanželom ako svadobný dar. Podľa mňa to bolo veľmi pekné a zaujímavé, a určite prekvapenie.