Puzzle s vlastnou fotkou ako darček na Vianoce

2. nov 2020

Dobry večer. Čo si myslíte o darceku na vianoce - puzzle 500ks s vlastnou fotografiou? Myslite, ze je to dobry napad alebo nie? Potesili by ste sa? 😅 A pripadne ak ste take nieco darovali alebo dostali tak cez aku stranku to bolo? VĎAKA

zuzzinkaa
2. nov 2020

Záleží na tom či ten človek rad skladá puzzle. Ja by som sa potešila lebo je to relax. Moja mama by puzzle povysavala vysávačom lebo na to nemá nervy a nikdy by sa do toho nepustila 😂😂

autor
2. nov 2020

@zuzzinkaa no dala by som to bratovi a jeho priatelke. Priatelka by to ocenila urcite a brat by sa asi prisposobil 🙂

janeninka
2. nov 2020

Mna by to nepotesilo. Je to kusok taky gycik.

veronikaszabova
2. nov 2020

Mna by to nepotesilo

andrea_82
2. nov 2020

Mna by puzzle potesilo, ale nie s mojou fotkou. 😃

evaachesa
2. nov 2020

Chceš im dať puzzle so svojou fotkou? Či foto kde sú oni dvaja? Lebo to je dosť podstatné 😁

helcanw
2. nov 2020

Mne dala take sestra spraviť pred pár rokmi k narodeninám. Fotku si vypýtala priamo odomna, aby nevybrala nejakú čo sa mi nebude páčiť. Pazzle sme podlepili a zaramovali, teraz ich mám na stene. Mna to potešilo, lebo puzzle mám rada. 👍

autor
2. nov 2020

@evaachesa kde su oni dvaja samozrejme 😂😂😂

autor
2. nov 2020

Ah neviem sa rozhodnúť 😑😂

jankaalaci
2. nov 2020

Mňa by to veľmi potešilo 😊

janka95
2. nov 2020

Mna by to potesilo 🙂

sofinka1301
2. nov 2020

Ja som si objednávala 2000ks kde mam syna a mužovi som objednávala jeho auto. Ma sa nám narodiť druhé bábätko a dám určite spraviť zasa... Mňa by si určite potešila takým darčekom 😊😉

zuzka102
2. nov 2020

Och, len toto nie.. Mňa by to teda vôbec nepotešilo.

s_a
2. nov 2020

Puzzle s mojou fotkou mám zo škôlky ešte 🙂 keď tak radšej dať ich fotku nejako pekne vytlačiť aby si to zavesili na stenu napriklad za sklo? Myslím niečo takéto https://www.happyfoto.sk/sk/fotoobraz.html

belllinka
2. nov 2020

Ked som mala 18, som to dala priatelovi, puzzle s nasou fotkou. Vtedy by som sa aj ja takemu darceku potesila. Teraz uz nie, ked som stara 🙂

evaachesa
2. nov 2020

Noo tak ak to bude ich fotka tak jasné 🙂) pokiaľ ich teda puzzle baví, tak prečo nie ;)

kitycat
2. nov 2020

Gyc hroza... A urcite by tie puzzle vyrezali tak ze budes mat spoj na obe oci nos aj usta 🤭

panelacikova
2. nov 2020

mňa áno, môžeš mi poslať. napíš IP, pošlem adresu a fotografiu 😀 😀 a teraz vážne... ak radi skladajú, alebo teda aspoň jeden z nich, tak si myslím, že je to milý darček... kedysi som dala robiť (ešte v prech.vzťahu) seba, ex a dcéru - 1000 dielikové. prišli kvalitné, krásne farby, všetko super... aj po zlepení vyzerali výborne, proste kvalita 🙂 bola som spokojná.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matvejka125
3. nov 2020

@sofinka1301
@panelacikova prosím kde ste dávali robiť? Dik