Dobry večer. Čo si myslíte o darceku na vianoce - puzzle 500ks s vlastnou fotografiou? Myslite, ze je to dobry napad alebo nie? Potesili by ste sa? 😅 A pripadne ak ste take nieco darovali alebo dostali tak cez aku stranku to bolo? VĎAKA
@zuzzinkaa no dala by som to bratovi a jeho priatelke. Priatelka by to ocenila urcite a brat by sa asi prisposobil 🙂
Mna by to nepotesilo. Je to kusok taky gycik.
Mna by to nepotesilo
Mna by puzzle potesilo, ale nie s mojou fotkou. 😃
Chceš im dať puzzle so svojou fotkou? Či foto kde sú oni dvaja? Lebo to je dosť podstatné 😁
Mne dala take sestra spraviť pred pár rokmi k narodeninám. Fotku si vypýtala priamo odomna, aby nevybrala nejakú čo sa mi nebude páčiť. Pazzle sme podlepili a zaramovali, teraz ich mám na stene. Mna to potešilo, lebo puzzle mám rada. 👍
@evaachesa kde su oni dvaja samozrejme 😂😂😂
Ah neviem sa rozhodnúť 😑😂
Mňa by to veľmi potešilo 😊
Mna by to potesilo 🙂
Ja som si objednávala 2000ks kde mam syna a mužovi som objednávala jeho auto. Ma sa nám narodiť druhé bábätko a dám určite spraviť zasa... Mňa by si určite potešila takým darčekom 😊😉
Och, len toto nie.. Mňa by to teda vôbec nepotešilo.
Puzzle s mojou fotkou mám zo škôlky ešte 🙂 keď tak radšej dať ich fotku nejako pekne vytlačiť aby si to zavesili na stenu napriklad za sklo? Myslím niečo takéto https://www.happyfoto.sk/sk/fotoobraz.html
Ked som mala 18, som to dala priatelovi, puzzle s nasou fotkou. Vtedy by som sa aj ja takemu darceku potesila. Teraz uz nie, ked som stara 🙂
Noo tak ak to bude ich fotka tak jasné 🙂) pokiaľ ich teda puzzle baví, tak prečo nie ;)
Gyc hroza... A urcite by tie puzzle vyrezali tak ze budes mat spoj na obe oci nos aj usta 🤭
mňa áno, môžeš mi poslať. napíš IP, pošlem adresu a fotografiu 😀 😀 a teraz vážne... ak radi skladajú, alebo teda aspoň jeden z nich, tak si myslím, že je to milý darček... kedysi som dala robiť (ešte v prech.vzťahu) seba, ex a dcéru - 1000 dielikové. prišli kvalitné, krásne farby, všetko super... aj po zlepení vyzerali výborne, proste kvalita 🙂 bola som spokojná.
@sofinka1301
@panelacikova prosím kde ste dávali robiť? Dik
@matvejka125 mam odtiaľto a som spokojná https://m.fotondo.sk/puzzle-z-fotky?gclid=CjwKC...
Záleží na tom či ten človek rad skladá puzzle. Ja by som sa potešila lebo je to relax. Moja mama by puzzle povysavala vysávačom lebo na to nemá nervy a nikdy by sa do toho nepustila 😂😂