Ahojte. Chcem sa spytat, ci ste zvykli nieco doniest (a ak ano, tak co) rodicom vasho partnera, ked ste k nim prisli prvykrat, zoznamit sa? Mna to caka prvykrat a netusim, co by sa hodilo take priniest..
Doniesla som seba. Tešili sa. Tešia sa už 11 rokov.
Ja som sa s nimi zoznámila nečakane. Manžel býval vtedy ešte u nich na dvore ale mal zvlášť dom. Došla som k nemu a akurát boli na dvore, tak som sa už išla predstaviť 😃 ale ak by som išla vyslovene k ním domov predstaviť sa, tak nejaké zákusky by som zobrala.
Hmm, nie... Proste som len prišla... 🤔. Evtl sa opýtaj priateľa, či je u nich bežné, že návšteva niečo prinesie 🤷. U nás to bežné nie je.
Ja by som im niečo upiekla. Alebo bonboniera+ fľaša vína, alebo káva - opýtaj sa priateľa, čo majú radi. S tým nemáš čo pokaziť.
Ja som isla na zoznámenie tak že sme tam museli aj prespať … čiže už-teraz-svokre som kúpila malý crepnikovy kvet a priniesla som jej a svokrovi víno a niečo sladké. Myslím že sa potešili, mne to prišlo prirodzene. Ale asi záleží aj na okolnostiach- cinidesna obed, večeru, oslavu …
doniesla som mnou upeceny kolac, boli nadseni
Dezert to už je na tebe v akej forme a dobre víno,alebo to čo rád pije priateľov otec. Ak nepije alkohol tak to čo má rád. Môj otec ma napr.rad zrnkovu kvalitnú kávu.
Upeceny kolac je super napad 🙂
Ja som nakúpila kávu, čaj, niečo slané, sladké a zabalila som to do celofanu. Mne by to prišlo divné, len tak k niekomu prísť s prázdnymi rukami.
Zakusky? Myslim, ze sa to na prvu navstevu vobec nehodi. Ved pre mamu kyticu a otcovi vobec nic.
Ja som sa s nimi zoznámila nečakane ale keby o tom viem tak kvety a zákusky
Tak ja som včera dostala čokoládu a kávu😂😂😂...
Kupila by som zakusky v nejakej fajn cukrarni, ine nic...