Prvé sväté prijímanie - šaty

misuliks
30. jan 2022

Vedeli by ste mi poradiť, tie čo ti máte za sebou, alebo sa chystáte možno tento rok? Aké šaty sa obliekajú dievčatám na 1. sv. prijímanie? Absolútne nemám predstavu. Nechcem to nechávať na poslednú cvhvíľu. Možno by mi pomohol aj typ odkiaľ ich kúpiť. Určite ich neplánujem požičiať zo salónu.

hopeja
30. jan 2022

@misuliks ahoj, to závisí od toho ako to u vás chodi, vo veľa kostoloch si na tie šaty detičky aj tak obliekajú ešte rúcha, tak tam je to v podstate takmer jedno....vtedy stačia uplne obycajne saty, ale môžeš mat aj honosnejsie, kvôli fotkám, baby sa radinparadia......my sme kúpili tu na mk a dcérka bola spokojna

janetinka27
30. jan 2022

@misuliks ano presne, zisti si ako je to konkretne u vas.ci budu mat rucha,podla toho sa zariad. my sme mali ako deti pozicane z pozicovne, ale to bolo pred 25 rokmi. ja som mala uz 11 rokov,tak som mala pozicane svadobne.dnes je ina doba,saty kupis,predas,pozicias

misuliks
autor
30. jan 2022

@janetinka27
@hopeja áno, aj u nás nosia tie rúcha, ale tak to bude mať len v kostole. A preto neviem, čo potom obliecť pod to.

janetinka27
30. jan 2022

@misuliks chodite na pripravy spolu? skus sa popytat inych mamiciek priamo na priprave,co planuju dat pod rucho.deti si to budu porovnavat,pochvalia sa atd. tak aby bola spokojna

zdena1990
30. jan 2022

@misuliks klasické také krajkove biele šaty mala naša myslím že na Ali sme kúpili vtedy okolo 20€ stačili a boli pekne

misuliks
autor
30. jan 2022

@janetinka27 Teraz také nič nie je ako príprava. Asi kvôli situácii aká je. Ešte ani termín neviem. Uvidíme

misuliks
autor
30. jan 2022

@zdena1990 Aj ja rozmýšľam nad Ali, len sa obávam, že aké prídu.

zdena1990
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misuliks
autor
30. jan 2022

@zdena1990 SUPER. Ak máš kontakt na predajcu, tak mi môžeš poslať. Len sa bojím, lebo naša je veľmi chudučká a vysoká.

zdena1990
30. jan 2022

@misuliks objednali sme dvoje tieto boli také elastické pekne druhé boli ako tunika také krátke ona je trošku pevnejšia tieto jej sadli

zdena1990
30. jan 2022

@misuliks fu to bude horšie to bolo 4 roky dozadu boli medzi dámskymi ale keď vaša je tenká tak ľahšie nájdete

ihned13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz