Ahojte, mali ste niekto kúzelníka na svadbe? Ak áno koľko vás to vyšlo. Viete niekoho odporučiť?
@simka17161 a nezabavia sa dospeli medzi sebou? dobry zasadaci poriadok, aby si mohli medzi sebou pokecat, naco kuzelnik?
My sme mali kuzelnika, samozrejme najprv nasi hundrali, ze to nieje detska oslava, mali sme asi 50 ludi, ale bol uzasny, robil svadobne kuzla s nami, potom kuzla s detmi a potom este mikromagiu pri stoloch, takze sa zabavili aj ti, co netancuju a zrazu ho uz kazdy chcel na svoju svadbu, nebol vobec trapny ani nudny ( Peter Sestak sa vola, najdi si ho na nete, ma aj cennik)
Radšej investuj do dobrého DJ /živej hudby.
@simka17161 na malej svadbe sa treba najesť a potom ísť domov a kúzelníka uvidí nevesta možno ešte v ten den
@simka17161 keby to bola detská oslava tak super, inak odveci 🤷
Ja by som nechcela ist na svadbu, kde bude kuzelnik. Na svadbu idem, pretoze chcem zagratulovat novomanzelom, najest sa, napit, pokecat s ostatnymi zucastnenymi, prip. este mozno zatancovat (to tiez nie je podmienka). Vsetky ostatne nutene programy, ktore si novomanzelia vymyslia, mi pridu totalne trapne. Este som nebola na svadbe, kde bol program taky, ze som si povedala, ze super, konecne dobre a nie trapas.
Podľa mňa dospelákom stačí na svadbe dobrý dj a možno nejaká tá foto stena. Osobne nemám rada takéto programy a čo som si tak všímala, tak ľudia sa zväčša pri nich nudia alebo sa aj tak rozprávajú medzi sebou
Presne taketo komenty mali najprv aj nasi hostia, ti, co kuzelnika mali, alebo na svadbe zazili, to vidia inak, je to prijemny, zabavny a neokukany kratky program pre vsetky vekove kategorie, ved hudba a dj su celu svadbu hodiny
@katka086 Už som mu napísala, cenník na stránke nemá. Koľko to vyšlo vás?
Pozri je to vasa svadba, cize mozete si tam zavolat koho chcete. Jedno odporucanie tu uz mas, vy to predsa budete platit a je koniec koncov na vas, aka tam bude zabava a atmosfera.
Neviem co presne myslis malou svadbou, ale neobetovat budget mysleny na jedlo, vyzdobu ci hudbu na program. Taketo nieco by som riesila, kebyze mam navyse peniaze.
Ale ako hovorim, je to predsa na vas. Tak ci onak vela stastia prajem.
@zuzuliennka1 Ide o to že ja nie som veľmi zhovorčivá vo väčšej spoločnost, prateľ skôr. Ako nevesta chcem aby sa ľudia dobre cítili a zabavili a nenudili sa. Bude to malá svadba bez tanca, hostina bude trvať 4 hodiny. Preto ten program.
@simka17161 my sme brali ten kompletny balik, tusim 400€ a este cesta k tomu, ale urcite nebudete lutovat, my sme mali aj zahranicnych hosti a bez slov sa vsetci zabavili, zistovali kuzla a este aj v miestnej krcme o tom dlho hovorili…. Akykolvek program dnes stoji okolo 500€, ci subor, tanecne skupiny…
@rebrambora Malá je preto že tam bude 18 ľudí, a bede trvať asi 4 hodiny - hodtina. Jedlo a výzdoba tam bude. Tanec nie lebo netancujem rada.
@simka17161 Mys me mali, ak si dobre spominam, 14 ludi, bez tanca, bez programu, a veru tych 5 hodiek ubehlo velmi rychlo.
@simka17161 nenechaj sa odradit, je to tvoja svadba, vyjadruju sa len ti, co kuzelnika na svadbe nezazili, pozri si jeho videa, svadobny podcast, ja som pisala viacerym a tento bol pomer cena/vykon najlepsi, niektori chceli cez 1000€ dokonca aj 1500€, bolo to na urovni, ja mam vysoke naroky, svadbu som planovala roky a kuzelnika som chcela odvtedy, co som ho zazila na ceskej svadbe
Nemyslim si, ze je to blbost, lebo su aj ine trapnejsie programi na svadbach, ale za 4hod sa isto nikto nestihne nudit. Ved len vecera ked ma viac chodov moze trvat hodinu. Potom zakusky, kava, torta a 2hod su fuc.
Kuzelnika by som riesila na dlhsej svadbe. Je to dost penazi na tak kratku hostinu.
Aj ja som na ceskej svadbe zazila kuzelnika bolo to super. Ale svadba bola cely den, uz od 10 sme boli tam a nad ranom koncila. Pri 4 hod to asi nestihate, kym sa nejedia prejde aj hodina. U nas aj bezna navsteva trva 4 hodiny. Aby nefrflali ze nestihli ani pokecat a pojdu si po svadbe sadnut este niekde inde. Ak chces este program s kuzelnikom tak ho daj aspon na neskor a posedte dlhsie.
@simka17161 na svadbe budes mat cudzi h ludi, ze sa s nimi nebudes rozpravat? Prihovor nechaj svedkovi a zenichovi
Ja zas trepem nlbosti, preto som bola ticho 🤭
@kitycat Sniektorými sa vidím 1 krát za rok sinými 3- 4 krát.
@simka17161 ale ved to nie je o tvojej zhovorcivosti 🙂 ale hostia si pokecaju medzi sebou, spoznaju sa blizsie obe rodiny.
ale celkovo sa zbytocne pytas - to musis odhadnut ty podla tvojej rodiny a rodiny tvojho buduceho muza.
my sme na svadbe nemali nijaky “program”, dobre jedlo, hudba a rozsadenie ludi - po 5-6 vzdy za jednym gulatym stolom, nemali sme ze dlhe stoly a vsetci pokope, sedeli takto akoby “osve”, spolu vekovo (stari rodicia, sesterky s bratranci, tety a ujovia - premiesani samozrejme),
nijaky program nikomu nechybal
@simka17161 za mna v pohode.manzelov stryko je kuzelnik,takze robil par trikov tak pri stole.kazdy sa pristavil,komu sa nechcelo tancovat posedel dlhsie.mali sme velmi dobre ohlasy,ale tak my sme mali normalnu svadbu,od poobedia do rana,tak tam bol priestor na to...pri 4hodinovej oslave neviem neviem..ale zas ak vie urobit aj nejake tematicke kuzla,ktore trocha ozvlastnia svadbu preco nie..moze to byt mile 🙂
Na 4h Ti netreba program, kym nieco pojete, trocha sa porozpravate, bude koniec
@simka17161 18 ľudí, hostina bude max 4 hodiny a ty riešiš kúzelníka? Kam? 🤦🤷 Kedy bude ten program? Však sobáš, kým prídete.... Vstup - zvyky áno/nie. Hostina a pokecáte. Dala by som hudbu. Jeden tanec dáte - nehovor, že si nedáte ani jeden s manželom. A kto bude chcieť, potancuje. Kto nie, bude sa rozprávať. Ten kúzelník tam bude ako päsť na oko! ☝️
pises, ze tam budete tak 4 hodinky, to by som asi neriesila nic...bezne ked mame oslavu alebo rodinne stretko sme tam 5-6 hodin a neriesime nejaky program..to sa prekeca nejako...
Hľadáme niekoho kto zabaví aj dospelých.