Profi fotenie v bielych šatách ako darček ku 1.svätému prijímaniu?

ljarabek
31. mar 2019

Keby vášmu dieťaťu niekto dal ako darček profesionálne fotenie myslene v šatách na pamiatku? Retiazky a podobne dary už dostane co som sa informovala a peniaze dávať nechceme.

klaudia_kaja
1. apr 2019

Na 1.sväté prijímanie sa to nehodí ..

erickatt
1. apr 2019

@ljarabek mne by sa to páčilo.pre dievčatko ano . Plus nejaka drobnost do ruky..

evkamotka
1. apr 2019

Konzultoala by som s rodicmi. Pre dievca ano. Krestansky tabor je tiez pekny darcek

bronik89
1. apr 2019

Určite fajn a netradičný nápad. Za mňa áno!

fokuska
1. apr 2019

@ljarabek Za mna nie, ale my nane v rodine profi fotografa a sami pekne fotime, cize konkretne u nas zbytocnost.

Ale co tak detsku Bibliu?

erikamamo
1. apr 2019

podla mna to nie je moc dobry napad. ako to fotenie, to mi osobne pride take zbytocne a ten krestansky tabor, no to by som teda asi vobec neriesila

evkamotka
1. apr 2019

@erikamamo svagrina robi kazdorocne animatorku v krestanskom frantiskanskom tabore a vravela, ze im tam chodi vela deti, ktore ten tabor dostali k prijímaniu

tova
1. apr 2019

tuto knihu dostala moja dcera na 1 sv. prijamnie, je zaujimava https://knihy.abz.cz/prodej/drahy-papez-frantis...

sazumak
6. apr 2019

Super nápad, mne by sa to ako darček páčilo 🙂 Sama som uvažovala nad tým, že zavoláme na tento deň domov fotografa, aby sme mali pamiatku...a to veľa fotím aj sama. My napr. ako rodičia sa skladáme deťom na zarámovaný obrázok, ruženec a knižku, hodinky a retiazku s krížikom dostane od krstnej, takže aby sa darčeky zbytočne neopakovali, tak to fotenie je super nápad 🙂

katren
6. apr 2019

@ljarabek ja som sa s nasimi dohodla na bicykli....