dobrý den, chystam vacsiu rodinnu oslavu a nemam s tym vobec ziadne skusenosti, potrebovala by som napriklad vediet, aka je cca cena na jednu osobu, ak by som chcela ponuknut tri jedla, co je este normalne a co je uz prehnane, tiez ak chcem hudbu, stacil by DJ a nemusi byt profik, moze to byt aj student, ktory si tak privyraba, aka je normalna cena, ktoru moze pytat za cca 10 hodin, pytam sa len orientacne, ake mate skusenosti, byvam v Presove, tak ak by mi vedel niekto poradit priamo z Presova, bola by som vdacna. ( ak by ste poznali aj konkretne DJ, ci restauráciu , budem rada, cca 40 hosti)
Vieš čo sa týka jedla, záleží aj od toho čo idete oslavovať. Krstiny, svadbu,narodeniny?
My sme napr.robili krstiny a šéf reštiky nám ponúkal ďalšie chody, čo viem,že by bolo pre nás zbytočné. Na oslave mám prevažne starších ľudí a rodičov s malými deťmi a oni mi tam toľko sedieť nebudú.
@vendulena u nás ZV- osoba - predjedlo , polievka , druhé jedlo. Dezert , káva. + Večera len druhé jedlo cena 15€/20€ čím.viac.ludi tým.je cena nižšia...a jedla.je kopcom.na tanieroch..ak je obedové menu plus švédske stoly cena je od 15/20€ podľa toho čo všetko...koláče si môžeš doniesť vlastné tak isto alkohol
@vendulena ja som robila minuly rok v Ke a vyslo ma to na osobu cca 25€. To zalezi aku drahu restiku si vyberies. My sme mali pripitok,predjedlo,polievku,hlavne jedlo,potom neskor sved.stoly,kavu a jednu vodu davala restika. Ostatne sme mohli mat svoje. Cena za DJ je tiez rozna. Student podla mna cca 100-150€. Profik zoberie od 250€ cca do 500€. Prijemnu zabavu😊
@lubik87 Ani nie. Ak to vezmes realne ak by si isla von, kolko toho zjes a vypijes dnes za 30 eur ? Vcelku skoro by si bola doma. Sice mnozstevna zlava ale zase prenájom restiky, DJ, mozno nejaka vyzdoba a ak sa bude pit nieco tvrdsie tak to je vcelku drahy spas. Preto vravim ze je to podla toho kolko si toho navymysla.
Realna je cena 25, aj 50 eur za osobu. Vsetko zavisi od urovne restauracie. Takze ju treba vyberat podla rozpoctu. Myslim si ze v Presove nebude problem najst restiku kde ti to nacenia na 20-25/os aj taku, kde to bude okolo 50 (napriklad Zwicker, tam je to krasne a vyborne varia).
Záleží o akú oslavu ide. Ja by som DJ nevolala, ľudia sa chcú väčšinou rozprávať. Ak je to obed tak by som objednala polievku alebo predjedlo, hlavný chod a nápoje. Zákusky ak sa dohodneš si môžeš priniesť svoje alebo objednáš zmrzlinový pohár od reštiky.
@vendulena napr tri jedla na 10 hod sa mi zda zbytocne vela. na zaciatok jedno menu komplet s predjedlom, potom po par hodinach dajte svedske stoly s teplym bufetom. mozno daku kapustnicu, ak mate radi este na zaver. nemusi by hlavne jedlo na stole kazde tri hodiny. ked je tp prekladane este kavou a zakuskami tak je to na zlcnikovy zachvat 🙂
daj sa do skupiny Prešov...tam ti žienky poradia aj rešt.
my sme mali oslavu v Za - mesto veľkosti PO a na jedného vyšlo cca 13 e....polievka, hl. jedlo, nejaký prípitok - ale nie každý chcel, káva, zmzl. pohár, nealko...
@vendulena Ja som sa vydávala minulý rok v KE a cena za jednu osobu nás vyšla 50 eur s tým, že v tom bol zahrnutý prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo, švédske stoly a výzdoba a prenájom sály. Alko, nealko a koláče boli položky navyše. DJ stál 500 eur s tým, že k dispozícii bude 11 hodín. Ale toto bola svadba. Osobne si myslím, že v Prešove nájdeš slušnú reštauráciu, kde sa zmestíte do tých 20-30 eur. Všetko závisí od toho aké máte požiadavky - či polievku bažantí alebo hovädzí vývar, či hlavné menu bude rezeň so zemiakovým šalátom alebo losos na gratinovaných zemiakoch...
co sa tyka miesta, to ti moc poradit neviem, no pri tom, co si pisala, tak by som ratala tak 30-50€ na osobu. fakt zalezi aj od miesta, aky budu mat cennik. Dj ta vide tak okolo 300 az 500€
dakujem krasne za vsetky odpovede, velmi ste mi pomohli, aspon mam uz nejaku predstavu, idem sa pridat do tej presovskej skupinky a tam sa este popytam.....este raz velka vdaka
Ked vsade je to ine, aj tie ceny su rozne, ale od tych 30-40€ je podla mna take optimalne, ze to neni ani vela ani malo a da sa s tym slusne pracovat aj co sa tyka jedenia 🙂
@vendulena Ak sa nic tak radikalne nezmenilo tak ohladom ceny sa da pocitat asi 30-50 eur na osobu podla toho ci si vsetko navymyslas.