Príhovor svedka na svadbe

marycarrie
25. jún 2021

Ahojte, idem najlepšej kámoške na svadbu a mám preniesť príhovor.
Lenže akosi neviem nič origoš napísať.... viem čo tam má byť, ale mam proste asi ,,okno,,

Nemáte nejaké vlastné ukážky?

angelous1991
25. jún 2021

Google bude plny inšpirácie …. Postahuj . Urob si koncepty z viac veci a vyskladaj na mieru pre nevestu … je to naj kamoska musíš ju poznať a tam sa inšpirujes a uvidis že nebudeš môcť prestať písať … držím palce

marycarrie
autor
25. jún 2021

@angelous1991 uz googlim všetko... dokonca aj prekladam..

mamamasama
25. jún 2021

to mne oznamili 5 minut predtym 🤣 prednesies prihovor, dobre? 🤣 Tak reku, nalej a uz to izo mna slo 🤣

petamich
25. jún 2021

skus sa za mna vyhnut nejakym vseobecnym google blabolom - prihovor je podla mna uzasny, ked jeho autor pouzije nieco osobne smerom k obom mladomanzelom - nie v zmysle, pamatas ked sme na vyske ozrate...skor nieco v zmysle (ak si kamoska nevesty) - Janka spominam si, ako si mi pri pohari vina prvykrat povedala, ze si niekoho stretla alebo ako si mi nadsene volala po prvom rande....a ked zenicha az tak dobre nepoznas tak napr. Tomas teba sice nepoznam roky ale podla toho co mi Janka spominala, som skutocne rada, ze vy dvaja ste sa stretli...skratka nech je tam nieco osobne, mozno jemne vtipne (zahrn kludne rodicov ak poznas - napr. teta Jarka pamatate ako ste mi takto pred tromi rokmi vraveli, ta nasa Janka sa nikdy nevyda, to bola vtedy sama praca a praca a vidite, vychovali ste krasnu a inteligentnu zenu ako by sa mohla nevydat...)

my sme napr. boli styri naj kamosky, ktore par rokov dozadu nad poharom vina depkovali, ze sme vsetky single 30tnicky a jemne skepticke voci tomu, ze niekoho stretneme a dnes sme vsetky vydate, deti...a to som napr. pouzila na svadbe poslednej z nas ako temu prihovoru - v light verzii samozrejme 🙂

tanicka19
25. jún 2021

@marycarrie Ahoj, a uz si skusila nieco napisat? Ja som tiez myslela ze to bude morda napisat, a za 15 min som to napisala na prvu supu. Islo to od srdca. Ja by som to bez pripravy nedala, neviem hovorit pred ludmi, som cisty introvert. 🙂 ale ak sa nepohnes mozem ti poslat moj prihovor na mail, mozno ti pomoze🤷🏻‍♀️

marycarrie
autor
25. jún 2021

@tanicka19 ja som taká, že aj imprrovizovať viem nemám s tym problem.. problem je asi ten, že sa poznáme od prvého ročníka ZŠ a chcem aby to bolo super.... uz mam nieco na papieri nejake myslienky, este to premostit....... ale asi kvôli tomu, že chcem, aby to bolo super, mám taký ,,problém,,

tanicka19
25. jún 2021

@marycarrie ak vies zhruba co chces povedat tak uz ti to fakt treba len dotuknut. pockaj kym sa ozve basnicke crevo😉 sadni k tomu a pojde to same, uvidis. Ja som tiez tak mala, ze vedela som o com budem tocit uz len tomu dat formu. A snazila som sa aby to malo hlavu a patu, clenenie a aby to postupne nadvazovalo🤷🏻‍♀️ Tiez sa pozname od 1.r zds, to som hned v uvode spomenula… a uz som len presla nasimi zivotmi😀

marycarrie
autor
25. jún 2021

@tanicka19 nemôžem prejsť našimi životmi.. pre istotu :D :D :D :D aj ked jej chlap si zvykol uz na všetko:D ešte mam týždeň, dám pohar vina a mozno zaberie

tanicka19
25. jún 2021

@marycarrie tak netreba zas ist do detailov😂 to sa ani nehodi🤷🏻‍♀️Ja som povedala len nieco v zmysle ze sme spolu presli prvymi laskami a ze verim ze aj tymi poslednymi. A potom uz par slov k obom.
Celkovo prihovor by nemal byt zbytocne dlhy.

birika
25. jún 2021

@marycarrie ja by som zacala prave tym 1. rocnikom - nejaku veselu situaciu...a dalej ti to bude hovorit same a bude to super prihovor 🙂

fredy39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz