Príhovor na 50. narodeniny

patas011
11. jan 2024

Ahojte, nemáte prosím vás nejaký príhovor žene k 50-tke pre inšpiráciu? Google som už pozrela a nejako ma to "nenakoplo" :D

lizatko1009
11. jan 2024

Véd stačí len zapojiť fantáziu, o danom človeku aký je, poďakovať sa, zapojiť trocha humoru, tma dobre je vytiahnuť a opísať danú osobnosť. Syn včera robil do školy príhovor a zvládol to. Napríklad teta je lekárka, oslavovala 50 tku a príhovor dala sama, povedala, že je šťastná, že sme sa zišli všetci na ktorých jej záleží a nestretli sme sa v nemocnici na urgentne ale tu v tejto miestnosti, že jej život dal úžasného manžela, 2 šikovné, múdre, inteligentné dcéry atď.

katulienkax
11. jan 2024

Boze zas tie nudne prihovory, staci 2 - 3 vety ako podakovanie vsetkym, co dosli, spontanne v kratkosti a nie tie 10 minutove uspavacie prihovory ...

ibatanecnica
11. jan 2024

@katulienkax ja ich z duše neznášam.

0silvia0
11. jan 2024

prikláňam sa k žiadnemu sentimentálnemu príhovoru. Sama budem mať o 2 mesiace 50-ku a dúfam, že mi tam nikto nebude recitovať básničky a veršovanky a rôzne umelé rečičky. Nechcem, nechcem.

dundulica
11. jan 2024

@0silvia0 😀
súhlasím, mladé baby si myslia, že 50+ by už mali písať memoáre, ale je im odpustené, aj mne kedysi 50 r. pripadali staré

muchacici
11. jan 2024

@patas011 Ja väčšinou nenudím ľudí nejakými dlhými monológmi, ale vždy prejavím vďačnosť, že sme sa pri tejto udalosti, to je jedno či sú to Vianoce alebo narodeniny, všetci stretli v zdraví, že môžeme byť spolu, osláviť to, a že nikto nechýba (alebo spomenúť aj tých chýbajúcich.. 😔)

saxana000
11. jan 2024

Postavit sa podakovat pritomnym za dary financne kvetinove aj vecne hlavne za ich pritomnost ze.ti.na nich zalezi a si rada.ze.ich mas a potom zazelat dobru chut ak mate hudbu dobru zabavu. Krestania.sa zvyknu pomodlit.. pripitok Zivojooooo hotovo. To neni kar kde sa zhrnie cely zivot zosnuleho do 10.minut.