Ahojte maminy..hľadám súrne nejaké miesto,kde by sa dala zorganizovať oslava dcérkiných narodenín.Problém je však ten, že na tej oslave budú dokopy 3 deti vrátane mojej malej a zvyšných 10-12 ľudí (rodina) budú dospeláci.Byt máme malý takže to nepripadá do úvahy..čo sa týka detských kútikov tam je to skôr len pre decká,nemala by som dospelých kam usadiť a nehovorím o väčšom množstve občerstvenia,asi by som to ani nemala kam v detskom kútiku položiť.
Preto zháňam najlepšie nejaké priestory,kde sa dá takáto oslava zorganizovať,ale aby tam bol aj nejaky detský mini kútik pre cca 4-5 ročné deti,ale aby sa tam dal napratať aj nejaký väčší stôl,kde rozložím občerstvenie + nejakú tú výzdobu samozrejme..
Veľmi pekne by som poprosila,ak niekto o takomto niečom vie,nech mi sem hodí info,budem nesmierne vdačná.
Prípadne budem rada aj za vaše skúsenosti z detských osláv,ktoré sa konali v podobnom štýle.
DAKUJEM 🙂
centrum rafael
@2712sasenka
@jasminet dakujem za typy 🙂
@kikina84 Daj si do Googlu...narodeninove oslavy pre deti....mas tam toho viac
@2712sasenka
ano tie Malacky mam od ruky..Nasla som jeden detsky kutik co je celkom schopny zatial..tak uvidim ako sa s nimi este dohodnem..dakujem 🙂
@kikina84 Ahoj,keby nebol problem pre Vas Malacky,tak tam je detske centrum,kde sa daju robit oslavy,ale asi to bude od ruky