Priateľ bude mat narodeniny . A keďže nemá žiadne konicky netuším čoby som mu mala kúpiť (zlato - hodinky nenosí ) chcela by som mu dať niečo hodnotné . Pobyt je vylúčený keďže to neni osobne darček len pre neho. Som v koncoch
@perdita11 500€ cca taký mám rozpočet . zabudla som dopísať y
@158polica158 a co ma rad? Mozno nejaka elektronika? Alebo auta?
@158polica158 ja chcem budúci rok mužovi k 40tke dať let balónom. Dlho o tom hovorí.
@158polica158 môj si praje zoskok s padákom 🤦
Elektricku kolobezku
@158polica158 môj muž si prial tetovanie, tak má tetovanie 🤦♀️
@mimisikum áno toto chcel aj on, len ho odradza že tám musí toľko sedieť a ísť na viac krát. Potešila som sa že mu to zaplatím a som bez starosti , ale asi z roho zíde 🤦🏼♀️
@158polica158 môj mal v januári. Vybral si smart hodinky či ako sa to vola, stáli 500€, zložili sme sa na to. Vysok sa boji, vyslovene som sa opýtala, čo by chcel, nebudem mu kupovať sprostosti na štýl prekvapenia a potom sa mu to ani nebude páčiť, to som neriskovala. Cela rodina sme sa zlozili.
@158polica158 tak ale nemusí mať tetovanie hneď napr. na celú ruku, aby musel chodiť viackrát. Nech si dá niečo menšie aby to mal urobené na prvú šupu.
Ja som môjmu kúpila taký menší JBL reproduktor, v robote je celý deň sám nech mu tam niečo hrá. Alebo slúchadlá do uší také lepšie. Alebo ako baby písali hodinky, môj odkedy ich má ešte aj schudol, lebo nemal za deň toľko krokov ako si nastavil tak musel ešte behat. Meria mu to tlak, telefonuje cez ne. Super darček to bol.
juuuuj ja som vám išla poradiť https://100moments.sk/products/stieraci-plagat-... a vy že 500€ 😅
tetovanie vám viem poradiť, môj priateľ tetuje 😍
A nie je niečo čo by tak chcel? Možno by si sa ho mohla opýtať a ísť tak nejak na istotu. Možno má niečo drahšie čo by chcel
Kup mu sadu...kozenu asku, penazenku, opasok, popripade kozeny obal na okuliare....je vela vyrobcov a spravia ti set...co bude ako sada, pekne nakombinovane
@158polica158 a nejak mu nakombinovat co ma rad? Taky jeho balicek - vonavka, kniha (poukazka na knihu). Neviem aky mas rozpocet