Priateľ sa pýtal, čo by som spravila keby ma požiada o ruku.

daili
23. mar 2020

Priateľ sa ma pýtal co by som spravila keby ma požiadal o ruku, stalo sa to aj vám niektorej?
Nechápem načo taka otázka?

dundulica
23. mar 2020

nech ťa požiada a uvidí čo spravíš

pininka1
23. mar 2020

Možno sa chudák boji, či by si nepovedala nie. Tebe to príde smiešne, ale mám kolegyňu ktora keď zistila že ju ide požiadať o ruku frajer, tak mala skoro mdloby. Zdalo sa jej to skoro, že je ešte mladá a že načo a svadba

katka281
23. mar 2020

"Nenapadne" chce zistit ci by si mu povedala ano, pretoze keby mu povies pri poziadani o ruku nie, zrejme by vas vztah pokracoval velmi tazko, popripade nepokracoval. Asi chce zistit ci sa uz citis na svadbu. Nepride mi ta jeho otazka az tak odveci, asi sa len kusok boji a potrebuje od teba mierne "postrcit".

danajahotkova
23. mar 2020

Zrejme má obavu z tvojej reakcie. Nikdy ste sa o tom predtým nerozprávali, že čo by si chcela?

ikonica
23. mar 2020

A co si mu povedala? 😁

daili
autor
23. mar 2020

@katka281 ja tiež si myslím ale preboha nemá sa čoho báť ved žijeme spolu, mali sme chvíľku zle obdobie ale napriek všetkým burkam sme sa jeden od druhého neotrhli a myslím si ze sam dobre vie ze by som mu povedala áno 😂

daili
autor
23. mar 2020

@ikonica opýtala som sa ho že načo sa to pýta a povedala som mu ze keď k tomu naozaj príde tak naozaj sa dozvie aj odpoveď 😂😂😂

daili
autor
23. mar 2020

@danajahotkova bavili sme sa o svadbe že akú by sme si predstavovali, aj dieťa plánujeme.
Ale túto otázku mi za poslednú dobu z nejakým 2 mesačným odstupom dal 2x 😂

daili
autor
23. mar 2020

@dundulica prestane tak 👌☺️

juma2
23. mar 2020

Heh chudák 🙂 Možno ti chcel dať chrobáka do hlavy no povedala by som, že môžeš v blízkej dobe očakávať takúto žiadosť 🙂 Len ako celkom škoda, že ťa pripravil o prekvapenie

daili
autor
23. mar 2020

@juma2 mňa sa to pýtal ešte aj dávnejšie asi fakt sa bojí toho.. Lebo ešte dávno sme sa bavili ze ma ex žiadal o ruku a povedala som mu nie.. Tak možno preto sa bojí urobiť ten krok... Lenže takýto vzťah aký mám teraz a aký som mala predtým dobre sám pozná ten rozdiel a ze by som mu povedala áno, by sám dobre mohol poznať ☺️😂

daili
autor
23. mar 2020

@pininka1 a dopadlo to dobre? Ja práveže sa teším na ten moment kedy to príde

danajahotkova
23. mar 2020

@daili Tak asi má obavu, či si to nerozmyslíš. Ale nejako na tvojom mieste by som sa nestresovala prečo sa to pýtal. 🙂

hipuska
23. mar 2020

No...50/50 ...môže sa pýtať aj kvôli tomu, aby zistil, ci sa chces zaviazať alebo nie....možno svadbu nechce, a potrebuje zistiť, ako si ty na tom. či mu možno nebudeš robiť hysterické scény..kedy si ma vezmeš?

pininka1
23. mar 2020

@daili dopadlo to dobre, v novembri ak sa bude dať budú mať svadbu.

daili
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daili
autor
23. mar 2020

@pininka1 tak im držím palce aby to vyšlo. Teraz akurát jednej kolegyne dcéra mala mat svadbu na ktorú čakali cez rok no koli tomu co sa deje ju museli zrušiť.. Dúfam že to čoskoro prejde.

daili
autor
23. mar 2020

@hipuska to si nemyslím nemal by dôvod mat na obavu že by som zo seba robila hysterku.. Nakoľko nikdy do ničoho som ho netlacila... A skôr zo skúseností mojej kamarátky viem ze keď sa chlap viazať nechce vyhýba sa takým témam aj a nie aby otváral ešte tému ktorej sa bojí... A svadbu chce lebo sme sa zhodli keď sme mali tému svadba že aké máme predstavy. Mňa skôr zaujímala ta jeho otázka že prečo sa to pýtal.. 🙂

lubkavargova1
23. mar 2020

To inak ani chlap v dnesnej dobe nema to lahke. Vela samostatnych zienok co tvrdi, ze svadba je len papier a tak aj keby chceli popytat akoze "o ruku", tak si to rozmysli..lebo vsak aj "tak" je spokojna moja zienka doma....a tak sa rozplynie cely sen o svadbe do zabudnutia a potom tu zienky vypisuju, ze chlap sa nevie nikam pohnut vo vztahu...urcitym sposobom si za to mozme aj my zienky same...
Teraz netvrdim, ze je to pripad pani zakladatelky..tebe skor teraz dal riadneho chrobaka do hlavy, ze :D No nic, cakaj na klakacku a mozno sa niekde skryva ten pekny prstienok...drzim palce :D

tanalyn
23. mar 2020

Tak logicky to má asi v pláne 🙂 Asi ti tým trochu pokazil prekvapenie ale nevadí. Ja to zase chápem ak ste sa o tom pred tým nejako nebavili moc, že nevie aký je tvoj názor na takéto veci tak radšej sa dopredu spýtať ako kúpiť nejaký drahý prsteň a potom ho ty pošleš kadeľahšie vieš ako

daili
autor
23. mar 2020

@lubkavargova1 tomu ver že mi dal do hlavy veľkého chrobáka 😂 teraz len premyslam kedy to príde 😂 ci v lete na narodeniny alebo na Vianoce alebo len tak v obyčajný deň 😂 tohoto chrobáka co mi dal, to sa mu naozaj podarilo 😂 a ja teraz budem len si namyslat pekne ze kedy 😂😂😂

daili
autor
23. mar 2020

@tanalyn presne tak to nevadí, bavili sme sa o svadbe a dokonca sme sa aj zhodli ale možno predca si to chcel overiť než by spravil ten krok

hradnapani
23. mar 2020

@daili tak asi nemal odvahu sa opytat priamo, tak to dal oklukou :D a mozno za tou kluckou chcel dat konecne aj tu priamu otazku ;)

darinks01
23. mar 2020

Tak je to jedno no, aspoň vieš, že to s tebou myslí vážne. Nie každý chlap má proste odvahu sa to svojej priateľky spýtať na rovinu. No aj takáto snaha sa cení 🙂

deanka123
23. mar 2020

Ahojky, môj priateľ robi presne to isté milion krát sa ma pýta co by som mu povedala keby ma požiada o ruku a tiež mu vravím že uvidí až ked sa to bude pýtat realne :D ale potom zase zacne s tym že on to aj tak urobi až ked to nebudem čakať lebo teraz to urcite cakam pritom vobec to tak nieje :D je to taky tutko tiež nechapem o co mu ide s tymito otazkami :D

daili
autor
23. mar 2020

@deanka123 to je hrozne 😂 dajú nám chrobáka do hlavy a potom to čakáme a čakáme a nič 😂 uvidíme ale držím palce určite to príde si myslím tak nečakane niekde v strede dňa keď na to akurát myslieť nebudeme 😂

deanka123
23. mar 2020

@daili vieš co ja nad tym už ani neuvazujem :D ked sa ma to pytal prvy druhy krát ešte som z toho bola v pomikove že o co mu vlastne fakt ide :D ale po tolkych razoch co sa ma to pytal už to nejako prepocuvam :D ked bude chciet a bude na to pripraveny tak to naozaj aj urobi :D ale najviac sa smejem ked do mna stale huci že kedy si ho už vezmem konecne za manzela :D ale žeby ma tak poziadol o ruku ked už to tak veľmi chce tak to nie :D ja neviem co je s tymi chlapmi pridu mi niekedy ako z inej planety :D

tanyan
23. mar 2020

@daili veď sa ho opýtaj čo by on povedal, keby si ty jeho požiadala o ruku a uvidíš jeho reakciu. 😉
keďže väčšina to robí len 1x za život, asi len chce byť romantický a chce mať istotu, že nedopadne ako tvoj bývalý...

daili
autor
23. mar 2020

@tanyan toto si napísala dobre 😂😂😂 musím sa ho to opýtať ze co by spravil keby ho požiadam o ruku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

srandujete
24. mar 2020

daili - Ja som muz, a keby som sa rozhodol poziadat zenu o ruku a povedala by n i e, znamenalo by to asi koniec vztahu. . . ☹ Aj pri naslednom a n o by stale v pozadi rezonovalo to prvotne odmietnutie ☹ a ak by bol napr. tvrdohlavy ako ja, druhu sancu by Ti uz ani nemusel dat. . . Miluje Ta a nechce Ta stratit, preto ta opatrnost a ,, zistovanie,, situacie na Tvojej strane 🙂 Preto je radsej ochotny este pockat, kym budes na to pripravena. P.S. : Vaz si ho a miluj ho, lebo muzov, ktori su dnes ochotni poziadat zenu o ruku, je cim dalej tym menej a je to znakom toho, ze Ta lubi a mysli to s Tebou vazne 😉