Ahojte, skoro rok sa stretávam s aktuálnym priateľom .. pod stromček mi kúpil dvoje nohavičky .. niesom náročná ani nepotrebujem nič drahé ani extra, ale týmto darčekom mi dal podľa mna najavo ako má má rad a veľmi má to sklamalo, ja som sa snažila a môj darček bol drahší ale o to nejde dala som si záležať cely ten Čas som ho počúvala a dala si záležať na to po čom túži a čo mu chyba a to som mu kúpila, mám pocit že on to len tak zbúchal a kúpil dvoje nohavičky .. ako keby sme par už 10 rokov.. mohol byt nápaditejsi cely čas som si myslela že mu na mne nezáleží a týmto mi to akoby potvrdil
toto je už moc, čo sa rieši na koníku posledné dni...
videl nohavicky - myslel na teba 😀 dokup si po vianociach podprsenku ku nim a hotovo, co riesis?
X-ta debata o tom istom. Miesto toho, aby ste otvorili usta, sa dohodli, co chcete a v akej vyske, idem sa postazovat na mk.
Erotické? Či klasické?
podľa mňa v pohode ak nekúpil o 3 čísla väčšie a nie sú po kolená...
mne môj ešte keď sme nemali deti kúpil sexi prádielko.... brala som to v pohode jasné že som si ho obliekla hneď aby on ho mohol v zápätí dávať dole... 😀😝
Možno nie úplne najoriginálnejší darček, ale na to nie je každý expert ... za mňa úplne v pohode .. ale píšeš, že si myslíš už dlhšie, že mu na tebe nezáleží - toto by som riešila ... lebo keby ti nedal v iných veciach tento pocit, tak by si to takto neprežívala si myslím
No a? Mne moj muz po pol roku kupil na narodky vibrator. 🤦♀️🤷♀️
@horalka1986 TOP 🤣😂😅
@horalka1986 to by mi vyplašilo, že si neverí😆.
Aj ja som dostala.. ze: "kup si ake chces, ja neviem, ake kupit". Tak som si kupila balenie podla neho "bombardakov", on takto vola tie bokove nohavicky.
A vobec ma to netankuje, ze nevedel, ake kupit. Ani jeho netankuje, ze som si kupila nie podla jeho gusta. To vazne niekto riesi taketo "problemy"?
@horalka1986 ze zide sa ti neskor 😂😂😂 ale nie celkom by som cumela 😂😂😂
Mna len zaujima, ze cely cas si si myslela, ze mu na tebe nezalezi a aj tak si spravis taku namahu a naklady s kupou originalneho darceka pre neho (ved prezrad co to bolo) Nuz, co ti na to povedat...musela si predpokladat, ze budes sklamana..
@maria123a normálny darček test sa aj s maličkosti
@horalka1986 😀😝👍👍
Podľa mňa sa tu niekto odbavuje, už niekoľko stupidnych tém za sebou
Kamaratka tak dostala minuly rok strih ktory odmietala nosit tiez z toho bola sklamana ale nie az tak 🤣 nakoniec ich predala cez pokec nejakemu transvestit chlapovi a kupila si naramok
@judar 🤣🤣🤣🤣 top príspevok 🤣🤣🤣🤣
@maria123a Nevieš o chlapoch vôbec nič....zrejme si ešte mladučká.....chce len, aby si si ich obliekla a aby mohol zasunúť...hold chlapi....ale niekedy je s nimi sranda 😝
@maria123a a od nas chces citat co?