Priateľ bude mať narodeniny. Čo mu dať?

19. nov 2022

Typ na darček prosím baby? Priatel bude mat narodky o dva mesiace, a aj vianoce sú. Vôbec nemam žiadne nápady. Som študentka, tak prosím nič riadne drahé. Samozrejme, ak je niečo čo sa oplatí a zapáči, nemam problém kúpiť. Ešte sme si s priateľom žiadny darček nedávali, chcem ho potešiť. Nejaký wellness alebo zájazd, niečo plánujeme, takze to nie. Ruže/kvety/ čokoláda mi príde ako darček pre ženu- priateľku nie priateľa - muža. Albumy s fotkami, koláže, fotorámiky tiež nie. Najlepšie niečo čo by vystihovalo nás, dvoch alebo keď sa na to pozrie použije to aby ma to pripomínalo.

lindous
19. nov 2022

Môj priateľ z takých tých univerzálnych a nie drahých darčekov vždy ocení ponožky, dobrú knihu a nejaké craftové pivko, ale to samozrejme záleží 🙂 na narodeniny mu zvyknem spraviť tortu a nejakú drobnosť ku tomu 😀

autor
19. nov 2022

@lindous Tak my este spolu nebývame 😄 A nie sme až v tom štádiu , že by som mu kupovala ponožky, keďže bol by to odo mna prvý darček.

deedol
19. nov 2022

ake ma priatel zaujmy?

deedol
19. nov 2022

a chces skor uzitocny darcek alebo zazitkovy alebo "do vitrinky"? 🙂
napada mi napr. penazenka, nejaka merino drobnost, celovka (moj je turista, tak by to ocenil), kniha, kino, vecera inde nez bezne, nejaky spolocny adrenalinovy zazitok, mensi vylet (hoci aj UFO v BA alebo nieco podobne)... skus dat viac info 🙂

petamich
19. nov 2022

tak my ti mozeme napisat, co standardne dostavaju nasi partneri ale sanca, ze sa trafime a najdeme nieco co by vystihovalo vas dvoch a spomenie si pri tom na teba je naozaj mala 🤷‍♀️ to vies najlepsie iba ty, co najcastejsie spolu robite, kam tuzi ist, co chce zazit, co ma rad....

moj muz ma rad metal, hlavolamy a whisky - no tak dostava whisky, co este nikdy nepil, hlavolam je nasa tradicia napr. huzzle hlavolamy, teraz dostane listky na koncert oblubenej kapely a dostal uz aj napr. penazenky z pravej koze, ktoru si musel zlozit sam, vrtacku, letenky, prechadzku okolo UFA (myslim hore z vonkajsej strany), skolu smyku, turisticku vybavu postupne, lebo radi chodime do hor, nic z toho ale zrejme nevystihuje vas a hlavne moj muz na romanticke darceky nie je 😃 cize nic co by nas vystihovalo som mu vlastne ani nikdy nedavala

deedol
19. nov 2022

@petamich nemas este link na penazenku, co si musel poskladat sam? 🙂

gradation
19. nov 2022

Kniha

petamich
19. nov 2022

@deedol daj mi chvilu najdem 🙂

drake122
19. nov 2022

Kúp si takú červenú mašlu, ideálne so samolepiacim spodkom a pre seba také nohavičky s otvoreným rozkrokom. Obleč si len tie 2 veci a má hotový darček. Alebo ak sa spolu ešte tak "nehráte" tak mu kúp LEGO, nech sa aspoň sám zahrá.

liljana
19. nov 2022

Vrtulnik na dialkove uz nie je in (okolo 30 eur)..? Kozene rukavice, kozeny opasok,...?

simik22
20. nov 2022

@petamich ešte hľadáš? 🙂 aj mňa by potesil link 🙂

petamich
20. nov 2022

@simik22 som nechcela spamovat, tak som to posielala do spravy ale tak zavesim aj sem, keby nahodou to este niekoho zaujalo 🙂 poslu pekne A4 naozaj prijemnej koze, kde je to predrezane, k tomu vosk v malej dozicke,
muz si to pekne handrickou voskoval a tak, no zabavilo ho to jeden vecer a inak stale ju ma, nie je ale pre chlapa co nosi vela hotovosti a mince 😅

https://urbanmaster.cz/produkty/minimalisticka-...

simik22
20. nov 2022

@petamich ďakujem

malacibulka
20. nov 2022

Poznas svojho priatela? My nie. Takze by si tu mohla napisat nieco o jeho zaujmoch, co rad je, ci ma domace zvierata atd.

belllinka
20. nov 2022

@drake122 cakala som, ze toto niekto napise 🙄 Trapne, to mu “MA DAŤ” akoze iba na narodeniny? Inokedy nesexuju?

jaja20
21. nov 2022

@autorka Daj mu urobiť kalendár s vašimi spoločnými fotkami, každý deň ho bude mať na očiach 🙂