Ahojte,s priateľom som tri roky a Vianoce ešte trávime každý pri svojej rodine ,zatiaľ kým nie sme zobrati nám to tak vyhovuje ,odo mňa dostal darček 23 s tým že si ho otvorí po večeri keď bude u svojich rodičov ,dala som mu darček za 50€ cca keďže v decembri mal aj narodeniny a tiež niečo dostal ,zajtra ráno ideme do Rakúska kde pracuje na výlet a tak mi povedal že si mám vybrať ja tam niečo na Vianoce lebo že on nevie čo a pritom synovci kúpil hru na počítač ... Čo by ste si o to mysleli ? Je to hnusné alebo dobre keď vám dá niekto na výber ?
Kolko mas rokov ze riesis take veci? Nevidim na tom nic zle. Tak prose nechce kupit uplnu kravinu co Ti bude na dve veci, tak sa normalne a prakticky opyta a vyberiete spolu.
Je to na rozchod, poriadne mu vyčistí žalúdok a kopni ho do riti...žiaden rešpekt, žiadna úcta voči tebe, ako si toto mohol dovoliť? 😮
🤣
Co s tym ma synovec ? Čo ak mu kupil hračku k pc hre ? Tomu som vobec nepochopila 🫣🫣🫣 ty určite niesi dospelá žena
Nechapem..ved to je uzasne sama si vybrat. To.si snad robis srandu.
A inak uz len ten vylet je pekny dar.
Je Ti ľúto, že si nedal ani toľko námahy aby Ti niečo vybral, zabalil a daroval “pod stromček” ? alebo aspoň sa spýtal čo by si chcela … a synovcovi sám od seba kúpil hru. To asi išiel na istotu, to by som neriešila. Ale áno, asi by ma to mrzelo, že sa zbavil zodpovednosti tým, že veď si potom niečo vyberies … chápem to. Povedz mu, že by si to chcela nabudúce inak a uvidíš, ako sa zachová.
… a áno aj výlet je pekná vec a aj vybrať si niečo sama je pekná vec … stačí to pekne “zabaliť” pod stromček a nie povedať po Vianociach … niečo Ti kupim alebo výlet bol darček ..
Ale ved nie je dôležité to co si myslíme my, ale ako to vnímaš ty, no keďže sa nevieš rozhodnúť ako sa máš zachovať, tak ti poradím ako skúsená žena a matka 😀 Je to od neho veľmi pekne gesto, môj manžel nemá absolútne vkus a už som toľko krát bola sklamaná z jeho výberu fakt cele zle 😖 Teraz už dostanem poukážku do zlatníctva a vyberiem si sama 👌 Takže možno aj tvoj priateľ, nechce Ťa sklamať zlým výberom.
Ja som asi čudná po tom ale ja by som bola veľmi sklamaná keby mi priateľ nekúpi nič ze si mam vybrať. Však čo sa mi páči si môžem kúpiť aj sama. A to ze si nedal tu námahu kúpiť aspoň niečo z lasky, nejakú maličkosť, keby len náušnice, knihu, plysaka,poukážku na masáž,to by ma veľmi veľmi sklamalo.
Prečo hnusné? Veď namiesto blbosti si ty vyberieš čo sa ti páči.
Jediné čo by som zmenila je, že ti o tom mohol povedať dopredu napr týždeň pred Vianocami "počuj Janka, ako vianočný darček ti nič nekúpim lebo si niečo vyberieš v Rakúsku", aby to nepôsobilo, že zabudol a rýchlo to žehlí 😃
Niektorý chlap darček vybrať vie a niektorý nie,to neznamená,že jeden z nich je neschopný ťuťmak.Od muža celý život dostávam parfumy,niekedy sa mi trafí do vkusu úplne niekedy menej..ale 19r.syn nám teraz dal také darčeky,že wau..lebo rozmýšľal co by sa nám hodilo a urobilo nám radosť.
Nerieš prvotiny,mas výlet,bude darček,mnohé ti ticho závidia.
Prave ma napadlo, ze ste spolu tri roky.. no neviem ale za ten cas by uz mal aj sam vediet co mas rada to mení situaciu..
Ale hnusne to teda vobec nie je.
Ty budes trosku hlupucka ked toto riesis a este aj to za kolko si mu dala darcek.
toto sú vaše tretie vianoce a takto sa zachoval iba teraz? predtým ti dával darčeky?
Je to od neho skvelé, že si môžeš vybrať sama a nekúpi prvú kravinu čo aj tak nevie či by sa ti páčilo, ja nechápem kde chodia chlapi na takéto ženy čo riešiš či kúpili za 5 eur darček alebo za 50
Na koľko idete na výlet? Veď už to je darček...
Chudak chlap
@earlgrey tu si moja a kde mam darcek? 😇🙂
@princkrason Tak ty mne darček nie a ja tebe áno? 😮😮😮 vieš čo...rozchádzam sa a tebou...
@earlgrey nerob tu scenky moja , na darceky si uz velka
@princkrason Prepáč ...zabudla som, že ty si večné dieťa 😀 tak si príď pre darček, čaká ťa pod stromčekom 😁
@earlgrey a radsej mi ho posli 😉🙂
@earlgrey ruzoveho konika ? to mi bude naco moja?
@princkrason Má aj dierku...niečo už vymyslíš, aby ti netŕpla pravá ruka 😉
@earlgrey 🙂
@rozculena sa tu nerehoc to neni smiesne 🙂
Ja ti rozumiem, nešlo o veľkosť darčeka stačilo a drobnosť za 10€ a dodať vetu, že zvyšok si kúpiš niečo podľa svojho výberu. To mu ale povedz po Vianociach, že ako ďalej chceš dostávať 🙂 Máš možnosť si vybrať takže to ber pozitívne a nerieš ďalej. Aspoň si spravíš radosť 🙂
Môj nemá vkus na kupovanie darčekov.😀 U neho chcem navrhnúť presne štýl, že mi dá možnosť si vybrať sama.😀
Je to super. Nechci vediet, ake darceky mi kupil manzel, dokial sam vyberal
Prečo by to malo byť hnusné? Je práveže lepšie si vybrať než by ti mal kúpiť nejakú nepotrebnú blbosť nie? A so synovcom by som to neporovnávala...sú to deti, ich poteší akákoľvek hračka.. a možno aj synovec dostal na výber.