Píšem anonymne lebo mama tu má zaregistrované kamošky
Od januára mi pílila uši aby sme snimi išli na dovolenku , vravela som, že nám finančne nevyjde žiadna dovolenka tento rok , ale nevzdávala to a stále mi posielala videá z hotela kam idú , videá lietadiel , videa mora a pláže 😂
Nakoniec ale pochopila teda , že nič z toho nebude.
Potom sme zistili , že cez tú cestovku sa to dá zaplatiť na 3 krát, tak sme sa rozhodli ze ideme , ale iba na týždeň , s tým , že im nič nepovieme a prekvapíme ich tam.
V deň , keď prídeme , tam oni už budú týždeň a v ten deň oslavuje otec narodeniny.
Chcela by som nejaké nápady ako to urobiť , ako by ste ich prekvapili vy ? Chcela by som niečo špeciálne spojené teda hlavne s tými otcovými narodkami ☺️
@judit47 jaaaj tak to idem stornovať dovolenku
Sampus do ruky.. Ak je to možné tak cez hotel objednať prípitok a pribaliť napríklad narodeninovy pozdrav.. To im domesie čašníka dezert napriklad. A potom.. Až o nejakých 5-10 minút by ste mohli prísť vy..
Nechceš ich na to nejak "nenápadne" pripraviť už teraz? Napríklad, že skúsite nájsť last minute na ich termín a keď nie tak pripravíte doma oslavu? Lebo to je pekné, že vás tam chceli ale v tom čase môžu mať iné veci na pláne ako sa tebe venovať. Hlavne keď ste tvrdili, že nikam nejdete.
Ak chcete prekvapit otca k narodkam,tak im dopredu povedzte,ze prídete..hoci o par dni neskor...my ideme uz druhykrat 8-clenna skupina...ja s muzom...nase 4 deti...moja mamaa dedo..a tesim sa cely rok na to..ako male decko...
Tiež by som to riešila ako hore píše @januska12323
Povedať, že skúsite nájsť niečo v tomto dátume
Mňa by doslova jeblo, ak by za nami takto došli, že prekvapenie 🙈🤣
@januska12323 nie , veď ani ja sa im nebudem venovať cely týždeň , máme svoj program už dopredu vymyslený naplánovaný cely týždeň, ideme tam kvôli tým narodeninám hlavne. Takze s nimi budeme na raňajkách obedoch a večerach a každý si počas dňa pôjde po svojom
Ja by som im vopred nehovorila nič ved ich program vieš,, vysondovat,, aj cez telefón ze akože voláte tak sa opýtaš co majú na programe a ak by tam mali nejaké svoje plány ta deň dokážete prežiť aj sa sami.. A z idete sa neskor
Tak, moji rodičia by sa potešili. Keď máte dobré vzťahy, podľa mňa nebude problém. Ja by som im zavolala a spýtala sa ich či im nechýba dačo slovenské a keď povedia áno, tak by som povedala, že im to donesiem a zaklopala má dvere, že tada...podľa mňa, budú mať radosť
@judit47 aký podraz , veď o nič nejde , podraz by bol keby som jej tvrdila že nemáme peniaze preto nejdeme a išli by sme na inú dovolenku.
@hipuska to je super !😁 mne napadlo take podobné so slivovicou , otec lubi dobru Slovensku slivovicu, že by som nejak personal poprosila aby to odniesli na tu izbu kde sú oni ubytovaní, len neviem či s tým nebude problém, lebo nemali by dávať akékoľvek info o ubytovaných hosťoch.
Proste rátajte aj so zlou reakciou. Ja budem tento rok na dovolenke v čase narodenín a neviem ako by som reagovala. Možno vyskočia meter 20 a možno budú na teba pozerať ako na mimozemšťana.
@judit47 u teba dovolenka nebude? 🥺 či čo si taká frustrovaná? ona sa nepýtala či by to teba potešilo ale na návrh, ako to urobiť. Tak čo sa čuduješ, že reagovala sarkasticky? To, čo teba poteší tu nikoho nezaujíma, nebola to otázka. Práveže ty si nejaká hustá v otázke, na ktorú sa ťa nikto nepýtal len preto, lebo niekto použije sarkazmus. 🙄 Trošku pokory by nezaškodilo aj keby máš na 7 dovoleniek ročne. Vytýkať niekomu splátky a pokoru, keď sám ma chovanie ako 🐓, nuž sedlač.
@cocolino234 to som si až teraz všimla s tými splátkami 😂😂 nečakala som že aj pri takto nevinnej téme sa to zvrtne zas.
@cocolino234 🤣🤣🤣 mna rozsekalo najviac jak pise ze zakladatelka temy je dotknuta pritom pravda je ze dotknuta je henta lebo zakladatelka pouzila ironiu a ona rovno vytiahla tie splatky 😂😂😂 no hanba
Budu urcite radi, nekaz si radost negativ komentami☺️
Určite sa potešia, neviem si predstaviť, žeby sa moji rodičia kvôli tomu urazili, nahnevali a neviem čo 🤣 to by sme mali asi divné vzťahy 😅😅. Bude to super, hlavne si to poriadne užite 💙💙. Ja by som to urobila nejak tak ako sa spomínalo vyššie, žeby som zavolala či niečo nepotrebujú atď 🙂 niečo na ten štýl
Väčšina hotelov pri večeri gratuluje a dá malú pozornosť oslávencovi koláč so sviečkou, sampus a vtedy by sme sa tam objavili🙂Určite nebudú nahnevaní ani sklamani veď uvidia vnúča a vás.Ani si neviem predstaviť, že by sa nemali moji rodičia tešiť.
Jasne, objedaj drinky + aj pre vás (neviem ci ideš len sama s muzom), otec bude pozerať že priniesli veľa a v tom prídete. Podľa mňa suoer prekvapko. Mňa tak prekvapila kamarátka v zahraničí. Sedela som na terase a zacala nahlas rozpravat s čašníkom, smiala sa. Ani som sa neotočila, lebo mi bolo jasné že je 1000 km ďaleko. Až keď začala kricat hlášku ktorá bola pre ňu typická, myslela som ze sa mi sníva.
Určite sa vaši potešia!
Nevšímaj si negatívne reakcie, väčšinou sú to ženy, ktoré nemajú dobrý vzťah s rodičmii, či svokrovcami. Ak ti mama pílila uši, tak vás tam chcela. Moja suseda mala minulý rok 60ku a išla do Chorvátska s mužom autobusom. Má 3 dcéry vydáte, 4 vnúčatá. Celý čas boli v telefonickom kontakte, nič netušila. Po pár dňoch večer išla telefonovať na pláž a všetci prišli loďou a začali jej kývať. Normálne stratila reč. Keď mi to rozprávala bola úplne dojatá. Ju to prekvapilo veľmi potešilo. Takže ak spolu dobre vychádzate, určite ich to poteší.
objednajte cez hotel vasu spolocnu veceru alebo tortu k veceri a vy sa tam zjavte tiez