Ahojte baby, chcem nachystať - prekvapiť manžela. Výjsť si sami dvaja mimo domu, vypnúť od povinností, užiť si, (a snáď sa nám už zadarí aj bábo). Nepoznáte, nemáte vlastne skúsenosti s nejakými romantickými chatkami pre dvoch na víkend. Na okolí nezáleží, radi cestujeme ☺️ Max tak pol hodinu - hodinu autom. Vírivka alebo bazén, príjemnom prostredí, keď aj v prírode, niekde na samote. Cca na 3 - 4 hoďky prenajať chatu, keďže nemôžme byť dlhšie preč, preto nepripadá do úvahy zostať na noc mimo domu...
Budem rada za každú radu, skúsenosť 😊
preco nemozte byt na noc von???
Chata neviem ci sa dá prenajať na 3 hodiny. Skúste privátne wellnes. My chodievame s mužom. Vždy tam je pritmie, sviečky, vírivka, sauna, šampanské..to sa dá prenajať na 3 hodky
@larazivago Veď práve že som nič také nenašla , všetko len na noc a na týždeň... Už hľadám nejakú dobu a tak ma napadlo sa tu opýtať..
@jan510 kvôli svokre je po operácii mesiac , staráme sa o ňu ,treba byť pri nej stále.. cez deň na tych pár hodín zaskoči švagriná, no na noc nemá s kým zostať
@bubka23 ved prenajmi chatku na vikend (alebo kolko je minimum) a chodte domov po troch hodinach, nikoho nezaujima, kolko casu tam stravite, dolezite je kolko zaplatite. Problem vyrieseny, nemas za co.
A ak to chces “do hodiny autom” tak by bolo dobre napisat odkial chcete vyrazit.
Dajte si nejaky vecer vo wellnes so saunovymi ritualmi.
https://www.aquaparksenec.sk/saunove-ceremonialy
Mozno v Madarsku bude nejaky Thermal este blizsie.
No neviem kto ti na 3-4 hod.prenajme chatu, ak aj zaplatíš 1 noc.
Ja by som to veru neurobila, lebo by som svoju nehnuteľnosť nemala za hodinový hotel. Kĺúče ti niekto musí dať, niekomu ich musíš odovzdať, upratať musia..
Si zaplatťe radšej nejaký wellnes ako je vyššie spomenuté, alebo hotel s wellnesom.
@bubka23 Chata sa zvyčajne prenajíma minimálne na 2-3 noci. A suma cca 400-500€. To by bol drahý sex.
@bubka23 a nenapadlo vás zaplatiť si k svokre nejakú opatrovatelku aspoň cez noc ? Cez deň by mohla chodiť švagriná, na noc zasa prísť opatrovateľka. A vy by ste mohli ísť niekde na nejaký víkendový wellness pobyt.
ty vole, to bude romantika.. trepat sa niekam na tri hodiny a este stihnut aj splodit babo 😀
@bubka23 hotel?
@bubka23 tak si dopraj viac, ako tri hodiny na chate .. a hned k tomu plodit dieta, co je sice krasne, ale su to aj dalsie starosti do zivota.. vyzera to, ze potrebujete toho obaja pre seba vo vztahu viac, ako len chvilu drahej romantiky.. ale nechcem ta odradzat, kludne si to dopraj, to len tak na zamyslenie k tomu.. ze ako vlastne uvazujes
bud by som na tvojom mieste poprosila niekoho k svokre, alebo to nechala na dobu, ked nemusis sa plasit na otocku domov, akoze su aj hodinove ubytovania, ale suma bude ako za celu noc, takto splašene neviem ci si oddychnete, asi nie
Hej pozerala som , síce nie intenzívne.. len tak na chvíľu po nociach.. a asi to nechám tak na pár mesiacov , dobu neurčitú, kým nebude svokra fit...
Ale ďakujem za rady, skúsime potom dačo pohľadať normálnejšie..
@bubka23 fu, prenajať chatku na 3-4hodiny? Toto sa žiadnemu prenajímateľ ovi asi neoplatí... Ale tak veľa zdaru v hľadaní!!