Poradte prosim, dostane aj peniaze no chcem aby mal aj pamiatku. Sperky nenosi a ani nechce. Kvalitne hodinky uz dostal na iny sviatok.
@vamajka ano nosia
@vamajka podľa mňa chalanovi kvety nie. Ale tak to už asi usud sama, či je to vhodné pre neho. Napadá ma jedine zväčšiť obnos financií. Bude mať aspoň na start do života. Neviem aké máte možnosti, ale mne sa napríklad rodina poskladala na auto. Najlepší darček. Nebolo to nič svetoborné, obyč 15 ročný Passat, ale potešilo to teda omnoho viac ako keby od každého dostanem po obálke
Možno investičné striebro/zlato?
Aký odbor končí? Možno niečo charakteristické, čo bude môcť využiť v ďalšom profesijnom živote? 🙂 Ja som teda dostala kvety + peniaze a mamina zaplatila za mňa slávnostný obed, na ktorý som pozvala rodinu a upiekla tortu, z toho mám peknú spomienku 🙂
skus nejaku knihu so zameranim ktore vystudoval, ktore bude vediet v buducnosti vyuzit
aky je rozpocet ? iphone apple watch tablet macbook strieborne /zlate mince bike
ty ho poznas alebo elektricku kolobezku
Ja by som dala symbolicky pero a zapisnik, nic drahe ak to ma mat na bezne pouzivanie…a peniaze. Sam si vyberie ci ich minie na knihy, cestovanie, nieco ine…
Alebo ak vies o nejakom jeho cestovatelskom sne, tak letenku a hotel zaplatit 🙂
Moja sestra si vybrala zlate sperky a hodinky. Popravde, hodinky uz nenosi, nausnicu stratila a tak... Ja som sperky odmietla, povedala som, ze do vlastnej domacnosti budem chciet mrazak :D o 2 roky, ked bola vlastna moja domacnost (a nie zdielany byt), som dostala chladnicku 🙂 ta chladnicka bude moj dar na promocie do konca zivota (aj ked dosla az o 2 roky), na take veci sa nezabuda, aj ked ju pouzivat nebudem 🙂 takze sa dohodni s nim, je to Tvoje dieta. On najlepsie vie, co vyuzije. Aj ked je ucitel, luxusne pero ocenit nemusi, zapadne prachom a budu to zbytocne vyhodene peniaze...
@mamina7070 kolobezku uz asi nie... od buduceho roku bude treba platit PZP 😅
@andreakotesova kolobezku by ani nechcel
@vamajka tiež som skončila učiteľstvo, podostávala som toľko pier 😑 všetky stoja v krabičkách v skrini
Normálne sa ho spýtať, čo by ho potešilo alebo či mu je lepšie prachy a nech už naloží s tým, ako uzná za vhodné, ideálne do vlastnej domácnosti.
Ak bude učiť, veľa si skákať nebude, každé euro sa zíde viac ako hlúposti, čo západnú prachom.
@vamajka ja si myslím, že môže mať kľudne aj 2 kvalitné hodinky, nemusí drať len jedny.. 🙂
@123kika1234 ma troje. 1 elegantne, 2-je sportovejsie
@vamajka ok, chapem, myslela som, že jedny iba.. 🙂
Skus to ponat inym smerom. Nie lapace prachu na policku, ale zazitkovy darcek. Balon, padak, raftovanie, jazda teslou ...
@vamajka nás čakajú promócie tiež. Bez kvetov tam nepôjdem. Robia sa aj sviatočne kytice pre mužov, nie nežne, romantické pre slečny… strelicia, anturia bambusy…. To sú podľa mna kvety, ktoré sa hodia aj mužovi, ak sa zviazu do výšky… čo sa týka darčeku, nevieme rozpočet. Skús špecifikovať, cca koľko si ochotná obetovať
Este mi napadlo, nosia sa chalanovi kvety?